SINIFLAR için arama sonuçları...
Fotoğraf Başlık
KODLAMA HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ KODLAMA HAFTASI ETKİNLİĞİMİZ
5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle kodlama haftası etkinliği gerçekleştirdik.

HASAN ÖZTÜRK
5,6,7 VE 8. SINIFLARA HAZIR BULUNUŞLUK SINAVLARINI YAPTIK. 5,6,7 VE 8. SINIFLARA HAZIR BULUNUŞLUK SINAVLARINI YAPTIK.
Pandeminin gölgesinde geçen 2 yılda her ne kadar uzaktan eğitim sürecini yüksek katılım ve başarıyla geçirmiş olsak da yüz yüze eğitim sürecine başladığımız dönemde çocuklarımızın hazır bulunuşluk düzeyini tespit edip gerekli önlemleri almak amacıyla tüm sınıf düzeylerine (5,6,7 ve 8.sınıflara) hazır bulunuşluk sınavı uygulanmıştır.

Hüseyin İZZETHAN
OKULUM TEMİZ OLDU.ÇOCUKLAR SINIFLARA DOLDU. OKULUM TEMİZ OLDU.ÇOCUKLAR SINIFLARA DOLDU.
OKULUM TEMİZ OLDU.ÇOCUKLAR SINIFLARA DOLDU.

CEMİL KESEPARA
İLKOKUL SINIFLARIMIZDA 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ İLKOKUL SINIFLARIMIZDA 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu etkinlikleri bir başlık altında toplayarak paylaşmak istedik.

Hasan ÖZTÜRK
5 ve 6. SINIFLARIMIZDA EVDE HAYAT VAR 5 ve 6. SINIFLARIMIZDA EVDE HAYAT VAR
Uzaktan eğitimde evde etkinliklerimiz devam ediyor.

Hasan ÖZTÜRK
8. SINIFLARIMIZIN VELİ TOPLANTISI YAPILDI 8. SINIFLARIMIZIN VELİ TOPLANTISI YAPILDI
Okulların kapalı olduğu bu dönemde velilerimizle bağımızı koparmadık. Sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimizin yakını için veli toplantılarımıza başladık.

Burcu ÇOBAN
İYİLİKTE YARDIMLAŞAN SINIFLAR İYİLİKTE YARDIMLAŞAN SINIFLAR
Ailelerini kaybeden, sahipsiz ve korumasız kalan yetimlerin çoğu İslam coğrafyası üzerinde bulunuyor. Misyoner kuruluşlar sahipsiz kalan milyonlarca yetim çocuğa Müslüman ülkelerde bile ulaşıp onları kendi çıkarları için kullanıyor.yidere Merkez İlkokulu olarak bizlerde bu yetimlere sahip çıkmak, çocuklarımızda merhamet duygusunu geliştirmek amacı ile 'İyilikte Yarışan Sınıflar Projesine' Müslüman 2 Yetim Çocuğa bir yıl süre ile sahip çıkmak istiyoruz. Bizlerin ve Çocuklarımızın ufak birikimleri bu iki çocuğa ümit ışığı olacağı kanaatindeyiz.

SELİM ZENGİN
ETKİLİ VE KALICI ÖĞRENME YÖNTEMLERİ ETKİLİ VE KALICI ÖĞRENME YÖNTEMLERİ
20203 EĞİTİM VİZYONU ÇERÇEVESİNDE DEREPAZARI ADEM ÖZDEMİR ANADOLU LİSESİ OLARAK 9.10.11. SINIFLARA YÖNELİK ETKİLİ VE KALICI ÖĞRENME YÖNTEMLERİ SEMİNERİMİZİ EĞİTİMCİ ABDÜLKADİR ERDEM'İN SUNUMUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Ahmet Zeki BAKIRCI
GELENEKSEL   SINIFLAR ARASI  FUTSAL FUTSAL KARŞILAŞMALARI BAŞLADI GELENEKSEL SINIFLAR ARASI FUTSAL FUTSAL KARŞILAŞMALARI BAŞLADI
Geleneksel Hale Gelen Sınıflar arası Sportif Karşılaşmalarının İlk Ayağı olan Futsal Futsal Karşılaşmaları Başladı.

Necmettin YAŞAR
GERİ DÖNÜŞÜME KATKI SAĞLADIK GERİ DÖNÜŞÜME KATKI SAĞLADIK
Öğrencilerimiz Kullanılmayan Plastik atıkları getirerek Plastik Saksı yapılması

Sinem KURT
12.SINIFLARIMIZ MOTİVASYON SEMİNERİNE KATILDI 12.SINIFLARIMIZ MOTİVASYON SEMİNERİNE KATILDI
Bugün Süleyman BELEDİOĞLU (bonus hoca) hocamızı motivasyon seminerinde 12. Sınıflarımızla beraber dinledik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen semineri öğrencilerimiz ilgi ile takip etti.

CENGİZ AZMAN
8.SINIFLARA MOTİVASYON ETKİNLİĞİ 8.SINIFLARA MOTİVASYON ETKİNLİĞİ
Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine moral motivasyon amaçlı Rize'ye gezi düzenlenmiştir.

MUSTAFA KAPTAN
OKUL ÖNCESİ SINIFLARIMIZLA OKUL DIŞARIDA ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK OKUL ÖNCESİ SINIFLARIMIZLA OKUL DIŞARIDA ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Okul öncesinde okul dışarıda ve oyun oynama etkinliğini gerçekleştirdik.

4. SINIFLARIMIZ ZİRAAT FAKÜLTESİNDE 4. SINIFLARIMIZ ZİRAAT FAKÜLTESİNDE
4. sınıf öğrencilerimiz ilçemizde bulunan Ziraat Ve Doğa Bilimleri Fakültesi´ni ziyaret ettiler.

KORİDOR VE SINIFLARA SANTRANÇ KOYMANIN DÖNÜTÜ: İL 1.LİĞİ KORİDOR VE SINIFLARA SANTRANÇ KOYMANIN DÖNÜTÜ: İL 1.LİĞİ
Okul sporları satranç turnuvasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz ilk günü galibiyetlerle tamamladılar.

12. SINIFLAR DENEME SINAVI YAPILDI 12. SINIFLAR DENEME SINAVI YAPILDI
12. sınıflarımız ile sınava az bir zaman kala deneme sınavlarımız devam etmektedir.

MERYEM TURGUT
1.SINIFLARIMIZ BİLİM SANAT MERKEZİNİ ZİYARET ETİTİLER 1.SINIFLARIMIZ BİLİM SANAT MERKEZİNİ ZİYARET ETİTİLER
İkizdere Atatürk İlkokulu 1-A ve 1-B Sınıfı öğrencileri MEB 2023 Vizyonunda yer alan bilimsel süreç ve düşünme becerilerinin öğrencilere kazandırılması ve okul dışı öğrenme ortamlarının aktif olarak kullanılması kapsamında Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ettiler.

5.SINIFLAR YARIŞIYOR 5.SINIFLAR YARIŞIYOR
Okulumuzda yapılan 5. sınıflar arası bilgi yarışmasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışmanın sonuna kadar çekişmenin sürdüğü yarışmada 1 soru farkla 5-B Sınıfı 1. oldu. Bize bu heyecanı yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ SINIFLARINDA ENGELİLER HAFTASINI KUTLADILAR OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ SINIFLARINDA ENGELİLER HAFTASINI KUTLADILAR
Okulöncesi öğrencilerimiz engeliler haftasına vurgu yapmak ve dikkat çekmek amacıyla sınıflarında Engelliler Haftasını kutladılar. Anasınıfı öğrencileri bu etkinlik sırasında kendilerini engelli insanların yerine koyarak yaşadıkları sıkıntıların farkında olmaları sağlandı.

8.SINIFLAR İÇİN MESLEK TANITIM PROGRAMI DÜZENLENDİ 8.SINIFLAR İÇİN MESLEK TANITIM PROGRAMI DÜZENLENDİ
Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım programı düzenlendi. Panel havasında geçen programa R.T.E. Üniversite´si Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Doç. Dr. Bülent BAHÇECİ, Avukat Hande ŞARLANOĞLU, Polis memuru İsa AŞKAR ve Ersin AYDIN konuşmacı olarak katıldı

ZAFER GÜNGÖR
ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIMIZIN YIL SONU FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIMIZIN YIL SONU FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ
Okulumuz özel eğitim sınıfları öğrenci ve öğretmenleri yıl sonu etkinlikleri kapsamında "Özel Eğitimde Farkındalık Yaratma" amacıyla bir dizi etkinlik ve sergi düzenledi.

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SINIFLAR ARASI FUTSAL TURNUVASI İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SINIFLAR ARASI FUTSAL TURNUVASI
İMKB MTAL öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen sınıflar arası Futsal Turnuvaları devam ediyor.

12. SINIFLAR İÇİN MOTİVASYON ARTIRMA FALİYETLERİ 12. SINIFLAR İÇİN MOTİVASYON ARTIRMA FALİYETLERİ
12 Sınıf öğrencilerimizin sınava yönelik motivasyonları artırmak için eğitim-öğretim dışında da bulundukları ortamların onlar için heyecan yaratması gerektiğini düşündük. Bu nedenle onların daha fazla motive olabilmeleri için bulundukları katı çeşitli görsellerle destekledik. Bu sayede daha fazla motive olacaklarını düşünüyoruz.

11. SINIFLARIMIZIN ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ 11. SINIFLARIMIZIN ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ
11. Sınıf öğrencilerimizi Müdür Yardımcımız Abdul Niyazi ATALAY, İngilizce Öğretmeni Bengü HEMŞİNLİOĞLU ATAGÜN ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sevil GENÇ rehberliğinde üniversite tanıtım gezisine yolcu ettik.

MERYEM TURGUT