GÜLBAHAR HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK GÜNÜ

Gülbahar Hatun MTAL 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının ilk günü 400 Lise öğrencisi, 41 Ana sınıfı öğrencisi ve 50 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen törenle eğitim öğretime başladı. Okulun ilk günü renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa CİVELEK’in konuşmasıyla başlayan törende öğrenciler okulun yeni müdürü Mustafa METE ile tanıştı. Okul müdürünün dilek ve temennilerinin ardından okulumuzdan emekli olan Moda Tasarım Teknolojileri öğretmeni Nuran VANLIOĞLU öğrencilere hedefledikleri yolda ilerlemeleriyle ilgili güzel anekdotlar paylaştı. Okul müdürü Mustafa METE’nin Nuran VANLIOĞLU’na plaket ve çiçek takdiminin ardından, okulun müdür yardımcısı Ali AYGÖZ tarafından eğitim öğretim yılında öğrencileri nelerin beklediği ile ilgili bilgiler verildi . Okula yeni gelen 9. Sınıf öğrencilerine alkışlarla ve güzel temennilerin ardından İstiklal Marşı ile öğrenciler sınıflarına yerleştirildi.

 

Öte yandan okulun uygulama anasınıflarında miniklerin katılımları ve OKULDA İLK HAFTAM fotoğrafları ile heyecanlı bakışlar eşliğinde eğitim öğretime start verildi. Öğrencilerinin heyecanlı ve endişeli bakışları kısa süre içerisinde yerini neşeli kahkahalara bıraktı.

 

 



Etiketler:   

YORUMLAR


N
Nilgün DÜLGER      15.09.2019     
Mustafa Meteye yeni görevinde başarılar dilerim.Giyim öğretmeni Nuran Vanlıoğluna emeklilik hayatında sağlık afiyet dilerim