OKULDA İLK GÜNÜM

1.sınıf öğrencilerimizin okula ilk başlama heyecanları .

Okulun ilk günü Covid-19 tedbirleri kapsamında öğrencilerimizle buluşarak heyecanlarına ortak olduk. Yeni eğitim öğretim yılımıza bayrak töreni ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladık. Okulla ilk defa tanışacak öğrenciler için önceden 'Okulda ilk günüm' panosunu sınıf öğretmenimiz Enver ALTUNAY hazırlamış,  okulumuzda salgına karşı birçok önlemler alınmıştı. Sınıf oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun olarak oluşturularak öğrencilerimizi sınıflarına aldık ve öğretmenimizin hazırladığı uyum programı doğrultusunda okulla ilk defa tanışan öğrencilerimizle etkinlikler yaparak güzel vakit geçirmelerini sağladık. Okulun ilk günü Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİN'in okulumuzu ziyaretleriyle minik öğrencilerimizin heyecanlarına ortak olmaları, bizleri de onure etmiştir. Büyükköy İlkokulu/Ortaokulu Ailesi olarak Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı, uğurlu olsun.



Etiketler:   

YORUMLAR


S
SAYGÜN YANILMAZ      23.09.2020     
Yeni Eğitim Öğretim yılımız Hayırlı Olsun

  • Z
    Zeki PEHLİVAN      23.09.2020
    Okulunuzda görev yapan ve bu yıl Büyükköy İlkokulu ailesine katılan öğretmenimiz Enver ALTUNAY adına teşekkürler Saygun Hanım. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olur inşaallah.
Z
Zeki Pehlivan      23.09.2020     
Öğrencilerimizi özlemişiz.Okulda ilk gününü geçiren öğrencilerimize ve bu heyanlarına ortak olan okul için yardım ve desteklerini esirgemeyen Büyükköy Belediye Başkanımız Sayın Hamza SARUHAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİNe çok teşekkür ederiz.

E
Ekrem ÇEPNİ      23.09.2020     
Bugün okulumuz daha güzel canlarımıza kavuştuk . Mutluluğumuza okulumuzu ziyaret eden Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN beyde ayrı bir güzellik katmıştır. Kendisine okulum adına teşekkür ederim