MİSAFİR OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

2023 Eğitim Vizyonunun temel felsefesi; eğitim kurumunun temel çıkış noktası, bireyin kendini bilmesini ve tanımasını sağlamaktır. Çocuklar, ebeveynler ve öğretmenler, kendilerini ve çevrelerindekileri tanıdıklarında, birlikte gelişme imkânı doğacaktır.

Okulumuz, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  başlatmış olduğu #misafirinizvar projesini sürdürmeye devam ediyor. 20 Şubat 2020 tarihinde başlatılan proje yalnızca o günkü ziyaretlerle sınırlı kalmamış, ilerleyen günlerde de ziyaretlerimiz devam etmiştir. Her sınıf düzeyinden öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla sürdürülen projede amacımız; tokmağını çalmadık kapı, hasbihal etmedik veli bırakmamaktır.
Öte yandan yapılan veli ziyaretlerimizde hem öğrencilerimize ve velilerimize yardımcı oluyoruz hem de yörenin sosyo-ekonomik, sosyo-kültürel yapısını daha iyi sentezleyerek eğitim-öğretim anlayışımızı, teknik ve yöntemlerimizi ona göre şekillendiriyoruz.
Veli ziyaretlerine bizzat katılan, öğretmenleri teşvik eden okul idaremize; mesaisinden fedakarlık yapan özverili öğretmenlerimize; bizi içten, sıcak bir karşılama ile misafir eden velilerimize teşekkür ederiz.
 



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      16.03.2020     
Okul aile el ele. Tebriker.

  • M
    Mahmut Dertli      16.03.2020
    Teşekkür ederiz müdürüm.