YEŞİLAY HAFTASINI KUTLADIK

Okulumuzda her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyoruz, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle öğrencilerimizin ve velilerimizin bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Okulumuzda bu yıl da Yeşilay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Bekir Çam'ın hazırladığı, Ebrar Tavukçu'nun ve Nisanur Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı, Ayşegül Urşar, Ebru Taş, Aleyna Urşar, Semanur Albayrak ve Ayşenur Albayrak'ın çeşitli şiir okuduğu programda Yeşilay'ın hazırladığı video ve görseller sunuldu. 
Programda sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıkların yanı sıra çağımızın bağımlılık hastalığı 'teknoloji bağımlılığı' üzerinde duruldu. Bekir Çam'ın teknoloji bağımlılığı hakkında yaptığı sunum öğrenciler tarafından dikkatle takip edildi. 
Program, Yeşilay'ın öğrencilerimize gönderdiği hediyelerin takdimi ile sona erdi. Programı hazırlayan öğretmenimiz Bekir Çam'a, programda görev alan, programa katılım sağlayan öğrencilerimize, Yeşilay'a teşekkür ederiz.
 



Etiketler:   

YORUMLAR


M
Mahmut Dertli      10.03.2020     
Çok güzel ve verimli bir program oldu. Bekir hocama teşekkür, öğrencilerimizi de tebrik ederim

Y
Yaşar Koçak      10.03.2020     
Pek çok okul için örnek çalışma. Tebrik ediyorum...

A
Adem GÜNDÜZ      11.03.2020     
Adem GÜNDÜZ (İkizdere Milli Eğitim Müdürü) Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.