KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Yozlaşmaya yüz tutan değerimiz: Aile. Ailenin ne olduğununu, ne kadar önemli olduğunu öğrencilerimize aşılamak için İkizdere Müftülüğü ile ortaklaşa etkinlik yapma kararı aldık.

“Aile, her insan için önemlidir. Sevinç ve hüznün, mutluluk ve tasanın birlikte yaşandığı en değerli hazinedir. Sorumluluğun paylaşıldığı, dertlerin çözüme kavuştuğu mukaddes bir yuvadır. Aile, fıtri bir ihtiyaçtır.  Kendinde sayısız ve eşsiz hikmetler barındırır. Dünyaya gelen her insanın, ilk eğitimini aldığı en temel eğitim yuvasıdır. Aile, insanoğlunun yaşayarak öğrendiği ve hissettiği bir sevgi ocağıdır. Aynı zamanda bu ocak, geleceğin de teminatıdır.”

Müftümüz Hikmet Bektaş ile yaptığımız istişareler sonunda okulumuzda 'Peygamberimiz ve Aile' temalı kitap okuma yarışması yapmaya karar verdik. ‘Göz aydınlığı çocuklarımızın millî ve manevî değerler çerçevesinde yetişmesi adına her türlü desteği veririz' sözünü aldığımız müftümüz Hikmet Bektaş, yarışmaya konu olan kitapları tüm ortaokulumuza müftülük adına hediye etti. Müftülüğümüz bununla da kalmayıp yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini üstlendi. İkizdere İlçe Müftülüğüne ve müftümüz Hikmet Bektaş'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      12.01.2020     
Örnek çalışma olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum...

M
Mahmut Dertli      13.01.2020     
Teşekkür ederiz müdürüm

M
Mahmut Dertli      13.01.2020     
Teşekkür ederiz müdürüm

A
Adem GÜNDÜZ      15.01.2020     
Adem GÜNDÜZ (İkizdere Milli Eğitim Müdürü) İlçe Müftülüğümüzle okulumuz arasında güzel bir çalışma. İlçe Müftülüğümüz aynı zamanda "Okul Hamiliği" projesi kapsamında okulumuzla çalışmalarına devam ediyor. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi kutluyorum.

  • M
    Mahmut Dertli      15.01.2020
    Teşekkür ederiz müdürüm.