
Emre Halisdemir
- Tarih: 22.11.2023Okunma: 191
Okuldan Benzer Haberler
-
Emre Halisdemir 181 SÜMERDE YEŞİL DÖNÜŞÜM
-
Emre Halisdemir 217 ÇAY FİDESİ DİKİYORUZ
-
Mustafa Selimoğlu 228 HERKES İÇİN FUTBOL, SÜMER İÇİN FUTBOL
-
Emre Halisdemir 191 SÜMER ETWINNING EĞİTİMİNDE
-
Gamze Aslan Temiz 285 SÜMER TRABZON AKVARYUM VE KUŞ PARKINDA
-
603 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ
-
574 ÇEVREMİZİ GÜZELLEŞTİRDİK
-
630 OKULUMUZA YENİ KÜTÜPHANE KAZANDIRDIK
-
698 SÜMER ORTAOKULU TÜBİTAK TÜRKİYE 3.SÜ (ÜÇÜNCÜSÜ)
-
675 KÜÇÜK KÖY OKULUNUN BÜYÜK GURURU
SÜMER ETWINNING EĞİTİMİNDE
Sümer Okulu Öğretmenleri, ETwinning Eğitim Semineriyle Dijital Öğrenme Yolunda Yeniliklere Açıldı.

Sümer Okulu öğretmenleri, dijital öğrenme platformlarındaki etkinlikleri artırmak ve uluslararası projelerle entegrasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlenen E-Twinning Eğitim Semineri'ne katıldı. Eğitimi E-Twinning uzmanı Özge Beyaz verdi. Seminer, öğretmenlere dijital öğrenme ortamlarını daha etkili bir şekilde kullanma becerisi kazandırmayı hedefledi.
Öğretmenlerin katılım gösterdiği seminerde, e-Twinning'in temel prensipleri, online işbirliği araçları ve projelerin nasıl yönetileceği gibi konular ele alındı. Özge Beyaz, eğitimde interaktif sunumlar, uygulamalı örnekler ve katılımcıların sorularını yanıtlama gibi yöntemleri kullanarak öğretmenlere dijital dünyada daha etkili bir şekilde iletişim kurma ve öğrencilere daha zengin öğrenme deneyimleri sunma konusunda ipuçları verdi.
Sümer Okulu, öğrencilere daha zengin ve küresel bir eğitim deneyimi sunma vizyonu doğrultusunda, e-Twinning gibi dijital platformları etkili bir şekilde kullanarak öğretmenlerini sürekli olarak güncel bilgilerle donatmaya devam ediyor.
Etiketler: