RİSTA V7 RİSTA v7
  •  
    • Ana Sayfa
    • Eğitim
      • Eğitim Haberleri
        • Tüm Haberler
        • Haber Ara
      • Özgün Ders Etkinlikleri
      • Eğitim Videoları
      • İl Etkinlik Takvimi
      • Tasarım Beceri Atölyeleri
      • eTwinning Projeleri
      • Öğretmenlerden Köşe Yazıları
      • Eğitim'den Fotoğraflar
      • Kitap İstatistikleri
    • Okulum Rize
      • Okulum Rize Rehberi
      • Dersler
      • Mekanlar
      • Mekan Haritası
      • E-Kitap
      • Proje Ekibi
      • Görüş-Öneri Bildir
    • Öğretmen Akademisi
      • Öğretmen Eğitimleri
      • Eğitim Takvimi
      • Eğitmenler
      • Geçmiş Webinarlar
      • Web 2.0 Araçları Eğitimleri
    • Yayınlar
      • Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Kitaplığı
      • Yegane Dergi
        • Dergi Yazıları
        • Yazarlarımız
        • Hakkında
        • Pdf Olarak Oku
      • Puli Edebiyat Dergisi
        • Dergi Yazıları
        • Yazarlarımız
        • Hakkında
        • Pdf Olarak Oku
      • Çaydan-lık Dergisi
        • Dergi Yazıları
        • Yazarlarımız
        • Hakkında
        • Pdf Olarak Oku
      • Okul Dergileri
      • Web 2.0 Araçları Rehberi
      • Adil Tuğyan ile Öğrenme Kırıntıları
    • Videolar
    • Süreç Değ. Sınav Sonuçları
    •   
    1. Ana Sayfa
    2. Eğitim Haberleri
    3. GASTRONOMİ

    GASTRONOMİ

    MERKEZ - KURTULUŞ İLKOKULU   


    • Tarih: 13.11.2019Okunma: 626



    Okuldan Benzer Haberler

    • Canan Aşık AVLUK 561 RİZE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ
    • Canan Aşık AVLUK 554 BABALAR VE ÇOCUKLARI
    • Canan Aşık AVLUK 728 KENDİNİ ARAYAN ÇOCUK ETWİNİNG PROJESİ
    • Meryem DEMİRCİ TÜRK 631 DİJİTAL KİTAPTAN HAYALE PROJEMİZİN ORTAK ÜRÜNÜMÜZ HAZIR
    • Canan Aşık AVLUK 603 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 101.YIL KUTLAMALARI
    • Canan Aşık AVLUK 563 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ
    • Canan Aşık AVLUK 523 KOA KIDS WORLD İLE ETWINING PROJELERİNE DEVAM EDİYORUZ
    • Meryem DEMİRCİ TÜRK 593 DİJİTAL KİTAPTAN HAYALE ETWINNING PROJEMİZ TAMAMLANDI
    • Meryem DEMİRCİ TÜRK 597 DİJİTAL KİTAPTAN HAYALE ETWINNING PROJEMİZ
    • Canan AŞIK AVLUK 1022 YAZAR NUR MUSLU TİFTİKÇİ İLE ONLİNE SÖYLEŞİ

    GASTRONOMİ

    Gastronomi çalışmaları

    3-A Sınıfı, öğretmenleri Canan AŞIK AVLUK rehberliğinde gastronomi atölyesi etkinliği çerçevesinde kola hazırlık yapıp turşu kurdular 



    Etiketler:   

    YORUMLAR


    Y
    Yaşar Koçak      15.11.2019      Cevapla
    Sizler harika işler çıkarıyorsunuz. Tebrik ediyorum. Çalışmaya devam.

    Hakkımızda | Gizlilik Sözleşmesi | İletişim
    Tasarım & Kodlama: Adem TÜRK © Rista v7