Mustafa DURAN
- Tarih: 01.11.2019Okunma: 1344
Okuldan Benzer Haberler
-
Gizem ALPAY 643 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZLE POLİS HAFTASINI KUTLADIK -
Gizem ALPAY 681 2 NİSAN OTİZM DÜNYA FARKINDALIK GÜNÜNDE FARKLILIKLAR BİZE RENK KATAR DEDİK -
Mustafa DURAN 1455 ASKIDA EKMEK (SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ) -
Mustafa DURAN 578 SIFIR ATIK KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK -
Mustafa DURAN 1095 PAZAR AHMET MESUT YILMAZ İLKOKULUNDA TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ AÇILDI -
Mustafa DURAN 1024 TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK GENEL SAĞLIK SEMİNERİ -
Mustafa DURAN 906 İLÇE GENÇLİK SPOR MERKEZİNE ZİYARET -
Mustafa DURAN 855 OKUL HAMİSİ PROJESİ TANITIM TOPLANTISI -
Mustafa DURAN 767 MİSAFİRİNİZ VAR -
Mustafa DURAN 918 VELİ-ÖĞRETMEN OKUYOR
KIZILAY İLE İLGİLİ OKULUMUZDA BİR DİZİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİK.
Bir Damla Bin Umut
Okulumuz Kızılay Kulübü öğretmenleri Melek ŞEN, Yeşim SOLAK ve Fatih IRMAK kan bağışının önemini anlatan bir pano hazırladılar.
Kulüp öğretmenlerimiz öncelikle öğrencilere Kızılay'dan, Kızılay'ın yardım kampanyalarından, Kızılay'ın ekili olduğu alanlardan ve Kızılay'a hangi şekillerde bağışta bulunabileceğinden bahsettiler. Sonrasında öğrencilerle birlikte çok güzel bir kızılay çadırı hazırladılar.
Etkinlik çocukların el becerileri, el göz koordinasyonu, ince motor becerileri alanlarında gelişmelerine destek oldu. Etkinlik aynı zamanda çocukların yardımlaşma ve dayanışmanın önemini anlamalarına ve bu alanda duyarlılık geliştirmelerine, farkındalık kazanmalarına yardımcı oldu. Etkinlikle öğrenciler etkili, verimli ve eğlenceli bir kulüp çalışması gerçekleştirmiş oldular.
Etiketler: