OKUL HAMİSİ PROJESİ TANITIM TOPLANTISI

   İl ve İlçe genelinde Okul Hamisi Projesi kapsamında bugün İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü İle Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu arasında bir tanıtım toplantısı yapıldı.


   Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, İlçe Gençlik Spor Müdürü Halil KAYA, Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu Müdürü Mustafa DURAN, Pazar Gençlik ve Spor İlçe Antrenörleri, Öğretmen ve çok sayıda veli katıldı. Proje kapsamında yapılacak çalışmalar konuşuldu. İlçede tüm okullar Okul Hamisi Projesi kapsamında diğer kamu kurumları ile eşleştirildi.

  Yapılan toplantıda iki kurumun ortaklaşa yapacak oldukları faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Yüzen Okullar, Sporla Büyüyorum. Oryantiring Eğitimi ve Gençlik merkezinde yapılacak kurslar ile ilgili çalışmalar planlandı. Verimli geçen toplantı sonunda Öğretmenler ve Antrenörler arasında kaynaşmak adına bireysel görüşmeler yapıldı.

   Kurum Müdürü Halil KAYA çocuklarımızın yarını adına büyük bir aile olarak çalışacaklarını ifade etti. Okul Müdürümüz Mustafa DURAN İlçe Gençlik Spor Müdürü ve çalışanlarıyla toplantıya iştirak eden bütün öğretmen ve velilere teşekkürlerini sundu.



Etiketler:   

YORUMLAR


B
BERK EREN (Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)      27.02.2020     
Tebrikler. Başarılar diliyorum.

M
Mustafa DURAN      27.02.2020     
Dış öğrenme ve diğer etkinlikler için başarılı bir projesi ....

M
Mustafa DURAN      27.02.2020     
Biz A. Mesut Yılmaz ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü olarak Büyük Bir Aileyiz.

N
Nimet Büyük      27.02.2020     
Farkındalığınızdan dolayı tebrikler arkadaşlar

Y
Yaşar Koçak      27.02.2020     
Harikasınız. Tebrik ediyorum...

C
CENGİZ KARAHAN      28.02.2020     
Tebrik ederim.