
Mustafa DURAN
- Tarih: 29.04.2022Okunma: 463
Okuldan Benzer Haberler
-
Gizem ALPAY 513 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZLE POLİS HAFTASINI KUTLADIK
-
Gizem ALPAY 526 2 NİSAN OTİZM DÜNYA FARKINDALIK GÜNÜNDE FARKLILIKLAR BİZE RENK KATAR DEDİK
-
Mustafa DURAN 1060 ASKIDA EKMEK (SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ)
-
Mustafa DURAN 463 SIFIR ATIK KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK
-
Mustafa DURAN 935 PAZAR AHMET MESUT YILMAZ İLKOKULUNDA TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ AÇILDI
-
Mustafa DURAN 865 TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK GENEL SAĞLIK SEMİNERİ
-
Mustafa DURAN 795 İLÇE GENÇLİK SPOR MERKEZİNE ZİYARET
-
Mustafa DURAN 753 OKUL HAMİSİ PROJESİ TANITIM TOPLANTISI
-
Mustafa DURAN 685 MİSAFİRİNİZ VAR
-
Mustafa DURAN 803 VELİ-ÖĞRETMEN OKUYOR
SIFIR ATIK KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK
Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu bünyesinde sıfır atık projesi kapsamında Hazırlanan geri dönüşüm kütüphanemizin açılışı bugün yapılmıştır.

Açılışa yoğun ilgi ve katılım olmuştur. Açılışa Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, İl şube müdürü Evren Görmüş, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ilçe milli eğitim Müdürü Nimet Büyük, Şube müdürleri, Daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve okul müdürleri katılmıştır.
Geri dönüşüme destek geleceğe destek sloganından yola çıkarak atıl malzemeler geri dönüştürülerek bir Sıfır Atık kütüphanesi oluşturulmuştur. Oluşturulan bu kütüphanenin asıl amacı öğrencilerimizin tüketen çocuk profilinden sıyrılmalarını sağlayıp üreten bireyler olmalarına basamak sağlamaktır. Kullanılmayan buzdolabı, fırın, tekerlek, meyve kasaları, varil, palet gibi atıl malzemeler dönüştürülerek kütüphanemize kazandırılmıştır. Öğrencilerimizin nezih bir ortamda okuma alışkanlıklarını arttırmak hedeflenmektedir. Her türlü atık malzemelerinde kullanılabileceğini göstermektir. Açılıştan sonra okulun diğer tasarım ve beceri atölyeleri gezilmiştir. Görsel Sanatlar ve Tasarım Beceri Atölyeleri, Müzik ve Drama Atölyesi ve Spor Becerileri Atölyesi gezilmiş öğrencilerle sohbet edilmiştir. Okul Müdürü Mustafa DURAN katılım ve katkılarından dolayı herkese teşekkür etmiştir.
Etiketler: