AÄ°LEMLE SINIFIMDA OKUYORUM

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 1E tarafından hayata geçirilen 'Ailemle Sınıfımda Okuyorum "projesiyle sınıf öğretmeni Yıldız Kutanis öncülüğünde haftada iki gün çarşamba ve perşembe günleri  öğleden sonra yarım saat kitap okuma saatleri oluşturuldu.

Gazi Mustafa Kemal Ä°lkokulu 1/E tarafından hayata geçirilen 'Ailemle Sınıfımda Okuyorum "projesiyle sınıf öğretmeni Yıldız Kutanis öncülüğünde haftada iki gün çarÅŸamba ve perÅŸembe günleri  Ã¶ÄŸleden sonra yarım saat kitap okuma saatleri oluÅŸturuldu. "Ailemle Sınıfımda Okuyorum"' sloganıyla baÅŸlatılan projede, okuyan velinin kendi çocuÄŸuna model olması, böylece çocuÄŸun kitap okuma alışkanlığı kazanması hedefleniyor. Proje uygulayıcı öğretmenle birlikte kitap okuyan velilerden, bu uygulamayı belirlenen günler ve saatte kendi kitapları ile okula gelmeleri ve çocukları ile birlikte sınıfta kitap okumaları isteniyor.Bunun gerçekleÅŸmesiyle birlikte çocukların kitap okumayı bir ödev ve zorunluluk olarak düşünmelerinden uzaklaÅŸarak kitap okumayı bir zevk, bir sevgi,bir alışkanlık haline getirmeleri hedefleniyor.



Etiketler:   

YORUMLAR


A
Ali ReÅŸat YAZAR      10.03.2020     
Okul aile bağlarını ve okuyan nesiller yetiştirme adına çok güzel bir etkinlik olmuş. Emeği geçen arkadaşları kutluyorum.

Y
YaÅŸar Koçak      10.03.2020     
Pek çok okul için örnek çalışma. Emeği geçenleri tebrik ediyorum...

D
Derya Türkeri Yıldırım      10.03.2020     
Etkili ve örnek bir çalışma. Kutluyorum

M
Metin HACIOÄžLU      11.03.2020     
Tebrikler Öğretmenim. Çocuklarımızı geleceğe hazırlama noktasındaki duyarlılığınız için teşekkürler...

Ã
Ömer Ä°lhan ALTUN      11.03.2020     
Tebrik Ederim.