ÇEDES PROJESİ NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ

SEVGİ- DOSTLUK -VEFA

SEVGİ DEĞERİ:Ramazan bayramı, sevgi, dostluk hoşgörü, dayanışma  ve kardeşlik gibi değerleri ön plana çıkaran bir kutlama günüdür. Bu özel gün kalplerin birleştiği ve güzel duyguların paylaşıldığı anlamlı bir zaman dilimidir. Bu anlamlı günde sevgi kavramı okulumuz Ali Saruhan Anaokulu öğrencileri ile oluşturulan güçlü bağlarla daha pekişti. Okunan sevgi temalı hikaye etkinlikleri ve oyunlarla güçlendi.

DOSTLUK DEĞERİ:Okul bahçesinde düzenlenen yarışmalı oyunlarla  keyifli ve öğretici deneyimler yaşandı. Yarışmalarda mücadele ile birlikte  takım ruhu  ile güçlenen dostluk bağları oluştu.  Dostluk kavramı keyifli ve eğlenceli deneyimlerle zihinlerimizde yer edindi.

VEFA  DEĞERİ; Vefa kavramı , Türk milletinin birlik ve beraberlik  duygusuyla güçlenen köklü bağlarının temelini oluşturur. Bu kapsamda  öğrencilerle Türk Bayrağı çalışması yapılarak sergilendi. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve  Aziz Şehitlerimizin vatanımız için  göstermiş oldukları vedakarlıkların farkına vararak  büyük liderimizin küçük kalplere olan emanetini hep beraber koruyup yücelteceğimizi bunun bir vefa borcu olduğunu öğrendik.

 



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı