OKULUMUZDAN İL BİRİNCİSİ ÇIKARDIK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde yapılan ve İl Müftülükleri tarafından organize edilen ' Ramazan ve İnfak' konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Remziye KIZMIŞ ilçe ve il birincisi olarak bizleri gururlandırdı.

İl birinciliği ödülü olan yarım cumhuriyet altınını İl Müftüsü Sayın ismail YALÇIN'dan alan öğrencimiz eserini düzenlenen programda okudu. Ardından ilçe kaymakamlığı,ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından da ödüllendirilen öğrencimizin gururu yüzünden okunur gibiydi.

lçe Müftülüğü tarafından da ilçe birincisi olması hasebiyle cumhuriyet altını ile ödüllendirilen öğrencimize Türkçe Öğretmeni Tekin TABAN ve Okul Müdürümüz Nizamettin YILMAZ da ödül törenlerinde refakatçi oldular.

Okul müdürümüz Nizamettin YILMAZ okulumuzun son dört yılda bu tarz yarışmalarda oldukça başarılı olduğunu, son dört yıl içerisinde 4 il birinciliği ve 1 Türkiye birinciliği elde ettiklerini dile getirdi.

Bu yarışmalara öğrencileri hazırlamada başarı gösteren Türkçe öğretmeni Tekin TABAN'a da teşekkürlerini sunan okul müdürümüz hedeflerinin her sene Türkiye derecesi olduğunu dile getirdi.

 



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı