ÇOCUK MASALLARI SAATİ

Kurtuluş İlkokulu 4A sınıfı , öğretmenleri Canan AŞIK AVLUK rehberliğinde sürdürdükleri projede içerisinde bulunduğumuz Pandemi sürecini daha aktif geçirmek , ilgi ,yetenek ve becerilerini geliştirmek amamcıyla her hafta hazırlanan etkinliklerde inanılmaz deneyimler yaşıyorlar .

KEYİFLİ OKUL ATÖLYEM  PARADİGMALAR&JUNIOR PROJEMİZDE... 
Bir varmış, bir yokmuş yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde bir masalcı varmış. Bu masalcının bir de Ozzy adında havalı mı havalı şapkası ve anlattığı bir dolu masalı varmış. Çocuklar onun etrafına dizilir, masallarının büyüsüne kapılır ve düşler kurar, sorular sorarmış.. 
'Hiç bir çocuk masalsız kalmasın' sloganıyla değerli Masal Anlatıcısı - Yaratıcı Drama Eğitmeni-Müzisyen-Yazar- Tiyatro oyuncusu- Yönetmen Bağcan TÖRAYDIN, KEYİFLİ OKUL ATÖLYEMDE binlerce masalcı çıraklarıyla beraberdi.. Bu güzel organizasyon için 
Bağcan TÖRAYDIN 'a, KOA Ailesine ve katılan tüm masalcı çıraklarına çok teşekkür ederiz .Etkinliğimiz 1000 kişilik kontejan dolduğu için bir çok masalcı çırak etkinliğimizi sosyal medyadaki canlı yayından izlediler.



Etiketler:   

YORUMLAR


C
Canan Benli      26.12.2020     
Pandemi sürecini bu kadar faydalı etkinliklerle geçiren yoncalarımız çok şanslı