KOA PARADİGMALAR BAŞLADI

Kurtuluş İlkokulu sınıf öğretmeni Canan AŞIK AVLUK rehberliğinde eTwinning projesi olan yabancı ortaklı KOA PARADİGMALAR projesine başladılar .

Projemiz bir çok değerler dizisini içerisinde barandıran disiplinler arası modelleme yöntemlerinin kullanılacağı, göstermek , anlaşılır kılmak, örnek teşkil etmek, sınırları belli olan ön bulguları harekete geçirmek gibi paradigmaları bireylerin ilgi yetenek ve el becerileriyle sentezleyen bir öğrenme alanı oluşturmak için yapılıyor. 21. yüzyıl gereksinimleri olan Öğrenme ve Yenilenme Becerileri, yaratıcılık ve yenilenme, eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve iş birliği, medya ve teknoloji becerileri, bilgi okur yazarlığı, medya okur yazarlığı, estetik ve uyum, girişimcilik, öz yönelim algoritmaları gibi beceriler merkeze alınıyor. Projemiz 2 bölümden oluşacak ve 3'er aylık periyotlar şeklinde devam ediyor.  
 8 Atölye ve her atölyede 2 etkinlik ve her ay bir Web 2.0 araçları öğrencilerimizin pandemi sürecini daha mutlu ve bilinçli geçirmelerini destekliyor. 
Çocuk gülerse dünya güler diyerek projemize devam ediyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


A
Ayşegül Kıral Kalender      15.11.2020     
Tebrikler, her zamanki gibi harikasınız.

Y
Yaşar KOÇAK      18.11.2020     
Hadi hayırlısı. Tebrikler

Z
Zinnet Aşık Çap      15.12.2020     
Maşallah başarıları daim olsun inşallah