HAYALLERİN MOZAİĞİ

Rize Anadolu Lisesi Yazarlık Atölyesi öğrencilerinin başlattığı #Evdeyim#Okuyorum#Okudukça... etkinliği ebada başlayıp kocaman ve sımsıcak bir projeye dönüştü.

  Proje kapsamında düzenlenen "Okumanın hayal kurma ve kişisel gelişim üzerindeki etkisi" konulu söyleşide ekrana yansıyan tablo; kitap, hayal, hedef, başarı kavramlarının birleştirdiği onlarca kişinin tebessümüydü.

 Bu söyleşiyi farklı kılan şey; katılımcıların tam bir mozaik oluşturmasıydı. Aslen Rizeli olan Gaziantep ili Araban ilçesi Kaymakamı Sayın Abdulhamit Mutlu, eşi Türkçe öğretmeni Nesrin Mutlu, Rize Anadolu Lisesi Okul Müdürü, müdür yardımcısı, öğretmenleri, öğretmenlerin stajerleri çiçeği burnunda öğretmenler,  öğretmenlerin çocukları, atölyenin kurucuları olan mezun öğrenciler, başka okullardan öğrenciler...  
    Üç idealist öğretmen; Alev Kapan, Fatma Işık, Gamze Özçelik; hayallerin mozaiğini projenin ikinci ayağı olan güzel bir söyleşide birleştirdi. 
     Uzun soluklu olan bu projenin hayallerinin peşinden gitme cesareti olan tüm öğretmenlere ve öğrencilere örnek olması dileğiyle...



Etiketler:   

YORUMLAR


T
Tahir Abdurrahman Yıldırım      22.05.2020     
Birlikte görev yapmaktan çok mutlu olduğum meslektaşlarımı ve bu

T
Tahir Abdurrahman Yıldırım      22.05.2020     
Birlikte görev yapmaktan çok mutlu olduğum meslektaşlarımı ve bu farkındalığa katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim.