RİZE ANADOLU LİSESİ

Rize Anadolu Lisesi Öğretmenleri İçin "Bi de Burdan Bak-2" Kişisel Gelişim Semineri Gerçekleştirildi

            2018 yılından itibaren "Bi de Burdan Bak" kişisel gelişim seminerleri ile özellikle öğrencilerin akademik başarılarının artması için çalışmalar yürüten okulumuz Fizik Öğretmeni S.Özgür CENKCİ Ortaöğretim Kurumları Mesleki Çalışma Programı kapsamında yapılması planlanan söyleşi etkinliğinde "Bi de Burdan Bak" kişisel gelişim seminerlerinin ikincisiyle öğretmenlerimizle buluştu.

              Daha önce okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencileri için yaptığı "Bi de Burdan Bak" kişisel gelişim seminerlerinin ardından Rize Anadolu Lisesi ve Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ile buluşan S. Özgür CENKCİ, bu seminerde bir öğretmenin öğrencinin hayatında olumlu ya da olumsuz ne gibi değişikliklere sebep olabileceğini öğrencilik anılarından yola çıkarak ortaya koydu ve öğrencileri inandırmak için önce kendimizin buna inanmamız gerektiğini vurguladı.

             S. Özgür CENKCİ, kendisini büyük bir ilgiyle izleyen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederek farklı bir bakış açısı kazandırması yönüyle dikkatleri çeken konuşmasını alkışlar arasında sonlandırdı.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      11.12.2019     
Pek çok okul için örnek çalışma. Emeği geçenleri tebrik ediyorum...