Mahmut Dertli
İKİZDERE - ATATÜRK İLKOKULU
- Tarih: 7.02.2020Okunma: 897
Okuldan Benzer Haberler
-
UĞUR SÜRER 212 BAHÇELER TOPRAK OLSUN GENÇLER MEYVEYE DOYSUN
-
Mahmut Dertli 897 OBEZİTE VE SAĞLIKLI BESLENME
-
Mahmut Dertli 736 ÜRÜNLERİMİZ YERLİ
-
Ayşe ALTIN 393 CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADIK
-
438 OKUL ÖNCESİ SINIFLARIMIZLA OKUL DIŞARIDA ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
-
470 HAYALLER GERÇEK OLDU
-
399 PAZARIN NABZINI TUTTUK
-
595 ARTIK OKULUMUZDA KUM HAVUZU VAR
-
460 DERSİMİZİ SU ÜRÜNLERİ MÜZESİ VE AKVARYUMUNDA İŞLEDİK
-
428 DERSİMİZİ BİLİM SANAT MERKEZİNDE İŞLEDİK
OBEZİTE VE SAĞLIKLI BESLENME
Obezite, günümüzde gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer almaktadır. Obezite genel olarak bedenin yağ kütlesinin yağsız kütleye oranının aşırı artması sonucu boy uzunluğuna göre vücut ağırlığının arzu edilen düzeyin üstüne çıkmasıdır.

İkizdere Hakkı Emine Ekşi ilçe hastanesi doktorlarından Cihat Sağır ve ekibi okulumuzda 'obezite ve sağlıklı beslenme' adlı seminer verdi. Öğrencilerimizin merakla ve ilgiyle takip ettiği seminerde doğru bilinen yanlışlardan bahsedildi. Doğru beslenmenin nasıl olduğu ve sağlıklı beslenmenin yararları anlatıldı.
Seminer, öğrencilerin sorduğu soruların cevap bulmasıyla sona erdi. Doktorlarımıza ve ilçe hastanesi yönetimine teşekkür ederiz.
Etiketler:
YORUMLAR
Y
M
A
Adem GÜNDÜZ
11 Şubat 2020 Salı
Cevapla
Adem GÜNDÜZ (İkizdere Milli Eğitim Müdürü) Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Güzel bir etkinlik olmuş.
Adem GÜNDÜZ (İkizdere Milli Eğitim Müdürü) Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Güzel bir etkinlik olmuş.
-
MMahmut Dertli 11 Şubat 2020 Salı
Teşekkür ederiz müdürüm.
S
Sami Kemal OĞUZ
11 Şubat 2020 Salı
Cevapla
tüm ekibi tebrik ediyorum.
tüm ekibi tebrik ediyorum.
-
MMahmut Dertli 11 Şubat 2020 Salı
Teşekkür ederiz.