ÜRÜNLERİMİZ YERLİ

Her yıl okullarda kutlanan ve bu yıl da 12-18 Aralık tarihlerini kapsayan Yerli Malı Haftası'nı okulumuz yeni bir bakış açısı ve farklı etkinliklerle kutladı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran imzasıyla tüm okullara gönderilen yazıya istinaden, "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında etkinliklerimizde, tarımdan sanayiye kadar her alanda büyük önem taşıyan yerli üretimin önemini vurguladık. Bu kapsamda okulumuzda, öğrencilerimizin yaşadıkları bölgelere ait coğrafi işaretleri öğrenmelerini, Türkiye'de üretilen ve yurt dışına satılan ürünlerin tanıtımının yapılması, veli bilgilendirme toplantıları gibi etkinliklere imza attık.

Ülkemizin coğrafi bölgelerine göre standlar oluşturduk. Standlarda her bölgeyi tanıtan haritalar yaptık. Öğrenmede kalıcılığı artırmak ve öğrenmeyi zevkli hale getirmek için standlarımızı yöresel yiyecekler ve sanayi ürünleriyle süsledik. Öğrencilerimizle hem eğlenmiş hem de öğrenmiş olduk.

Etkinliğimize İkizdere kaymakamız Cafer Kaymakçı, ilçe milli eğitim müdürümüz Adem Gündüz, ilçe şube müdürümüz Selami Öner beyfendiler teşrif ederek bizi hem motive ettiler hem de bizi onurlandırdılar.
 



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      23.12.2019     
Pek çok okul için örnek çalışma. Emeği geçenleri tebrik ediyorum...

M
Mahmut Dertli      23.12.2019     
Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederim.

H
HACİ ALİ ÖZTÜRK      27.01.2020     
Çok teşekkür ederiz Müdür Bey. Emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum.