OBEZİTEYE DİKKAT ÇEKME YÜRÜYÜŞÜ

İYİDERE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK ŞİMDİ VE HERZAMAN SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN MÜCADELE EDEĞİZ.

Günümüz ortamında hareketsiz yaşam, dengesiz  ve organik olmayan sağlıksız beslenme gibi şartlarından dolayı  aşırı kilo alma itimalimiz artmış bulunmaktadır. Ülkemizde de hızlıca obezite sayımız artış göstermektedir. Bu duruma dikkat çekmek amaçlı sağlık bakanlığı tarafından yürütülen etkinliklerden biriside obeziteye dikkat çekme ve önlem alma amaçlı yapılan yürüyüşlerdir. Bu amaçla ilçemizde de yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe İlçe kaymakamımız Sn. Murat AKYÜZ, ilçe belediye başkanımız Sn. Saffet METE, ilçe milli eğitim müdürümüz Sn. Tarık ER, İyidere Mukaddes Kalkavan ilçe devlet hastanesi
müdürü Sn. Semra DÜŞÜNSEL, daire amirleri, kurum müdürleri, doktorlar,hemşireler, sağlık görevlileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. İlçemiz tören alanında obezite hakkında bilgi verilerek öğrenci ve vatandaşlarımıza sağlıklı beslenme açısından meyve ve su ikram edildi. İkramlardan sonra merkez okullarımızın bulunduğu kampüse kadar protokol, kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler tarafından yürüyüş gerçekleştirilerek program sona erdi.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      13.12.2019     
Harika işler çıkarıyorsunuz. Tebrikler... Sağlık hepimiz için.

  • T
    Tarık ER      13.12.2019
    Teşekkür Ederiz Sn. Müdürüm.
M
Mustafa Beyaz ( Beden Eğitimi ve Spor Öğrt.)      16.12.2019     
Teşekkürler Sayın Müdürüm, ekip ruhuyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz Sayın Bakanımızın söylediği gibi;"Sporun ince ayarından geçmemiş çocukların duygu ve şahsiyet eğitimi tamamlanamaz."

  • T
    Tarık ER      16.12.2019
    Etkinliklere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Siz değerli ve azimli öğretmenlerimiz ile birlikte bir çok etkinlik düzenleyip başarılı sonuçlar alacağımıza ilçemiz adına inanıyoruz.