ŞEHİT ERHAN DURAL KIZ AİHL ÖĞRENCİLERİ CANLI YAYINLA TRT’DE FUAT SEZGİN’İ ANLATTI

Ekim ayında Antalya'da yapılan Ulusal Lise Öğrencileri arası Fuat Sezgin Sempozyumuna katılan öğrencilerimiz değerli İlim İnsanı Fuat Sezgin'i ve yaşadıkları deneyimleri TRT Radyosunda anlatma fırsatı buldular.

 Okulumuz öğrencileri 24-25 Ekim’de gerçekleşen Antalya Ulusal Fuat Sezgin Sempozyum’unda bildirilerini sunmuş,  gerek bildirileri gerekse bildirilerinin sunumları ile takdir toplamışlardı. Aynı öğrencilerimiz, Fuat Sezgin’i tanıtmak amacıyla TRT Trabzon Radyosu’nda yayınlanan “Köşe Bucak Karadeniz” programına Okul Müdürümüz Yaşar KESKİN ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Samet SAKAL ile birlikte konuk oldu. Seza Turgut yönetiminde  gerçekleşen bu keyifli  söyleşide kızlarımız Fuat Sezgin ile ilgili bilgilerini etkili bir şekilde dinleyenlerle paylaştı.  Bu sayede Fuat Sezgin’i ve Fuat Sezgin’in İslam Bilim Tarihine katkılarını bir kez de tüm Karadeniz’e anlatma fırsatı buldular. Böyle ulusal bir platformda öğrencilerimizin yer alması onlar adına önemli ve unutulmaz bir deneyim oldu. Okulumuza bu fırsatı veren ve bizimle gün boyu yakından ilgilenen TRT Trabzon Radyosu Müdür Yardımcısı Erdoğan TOPÇU’ya  sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 2019 Fuat Sezgin Yılı’nı amacına uygun bir şekilde dolu dolu geçiren öğrencilerimizi tebrik , diğer öğrencilerimizin de benzer çalışmalarda yer alacağını temin ederiz. Bizi dinlemeye devam edin!



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      3.12.2019     
Harikasınız. Tebrik ediyorum...