![](images/avatar/0.jpg)
Mustafa DURAN
- Tarih: 16.10.2019Okunma: 408
Okuldan Benzer Haberler
-
Gizem ALPAY 422 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZLE POLİS HAFTASINI KUTLADIK
-
Gizem ALPAY 434 2 NİSAN OTİZM DÜNYA FARKINDALIK GÜNÜNDE FARKLILIKLAR BİZE RENK KATAR DEDİK
-
Mustafa DURAN 671 ASKIDA EKMEK (SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ)
-
Mustafa DURAN 399 SIFIR ATIK KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK
-
Mustafa DURAN 849 PAZAR AHMET MESUT YILMAZ İLKOKULUNDA TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ AÇILDI
-
Mustafa DURAN 796 TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK GENEL SAĞLIK SEMİNERİ
-
Mustafa DURAN 741 İLÇE GENÇLİK SPOR MERKEZİNE ZİYARET
-
Mustafa DURAN 691 OKUL HAMİSİ PROJESİ TANITIM TOPLANTISI
-
Mustafa DURAN 622 MİSAFİRİNİZ VAR
-
Mustafa DURAN 726 VELİ-ÖĞRETMEN OKUYOR
KÜÇÜCÜK FIÇICIK İÇİ DOLU TURŞUCUK
2/G Sınıfı Öğretmenimiz Asiye KARAMAN, kış hazırlıkları, besinlerin saklanma yöntemleri hakkında öğrencilerine bilgiler vererek turşunun insan sağlığı üzerindeki faydalarını anlattı.
Sonbahar ve kış sebzeleri hakkında sohbet eden sınıfımız, hangi sebzelerden turşu kuracaklarını öğrendiler. Daha sonra sebzelerin hazırlanmasıyla turşu yapımına geçildi. Turşu yapımını aşamalı olarak öğrencilerine anlatan öğretmenimiz, her öğrencisinin bireysel olarak turşularını kurmalarına müsaade edip gerekli anlarda müdahalede bulundu. Malzemeleri özenle kavanozlara yerleştiren öğrenciler hazırlanan turşu sularını da ekledikten sonra kavanozlarını süslediler.. Öğrenciler yaparak yaşayarak öğrenmenin keyfine vardılar.
Turşunun olması için belli bir zamana ihtiyaç olduğundan 2/G sınıfı öğrencileri turşularına "Sabır Turşusu" adını koydular.
Etiketler: