MERKEZ - EKREM ORHON TURİZM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
- Tarih: 29.03.2019Okunma: 654
Okuldan Benzer Haberler
-
Selya Günaçtı 209 SHARING CULTURES THROUGH COOKING ETWINNING PROJESİ -
Selya Günaçtı 237 SHARING CULTURES THROUGH COOKING ETWINNING PROJESİ -
Murat CİHAN 325 ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEDES KAPSAMINDA MAHALLE CAMİİNİ TEMİZLEDİLER. -
Murat CİHAN 215 YEMEK YARIŞMASI -
Murat CİHAN 383 SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İLİMİZİ ZİYARETİ -
Murat CİHAN 365 ÖĞRENCİLERİMİZ ŞEHİTLERİNE BAYRAK OLDU. -
Arzu Telci 528 BAĞIMLI OLMA, ÖZGÜR OL -
Muhammet KAN 762 ÖĞRENCİLERİMİZ KORKUT ATA DA -
Muhammet KAN 1207 EKREM ORHON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASI
-
Murat CİHAN 711 ŞEHİTLERİMİZİ MİSAFİR EDİYORUZ.
İŞ BAŞINDA EĞİTİM
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, 12 Mutfak ve 12 Pastacılık sınıfı öğrencileri, ilimiz Ardeşen ilçesinde faaliyet gösteren Cake House Pastanesinde iş başı eğitimi yaptılar.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, 12 Mutfak ve 12 Pastacılık sınıfı öğrencileri, ilimiz Ardeşen ilçesinde faaliyet gösteren Cake House Pastanesinde iş başı eğitimi yaptılar. İşletme sahibi ve pasta ustası Mehmet Kibar CİVAOĞLU öğrencilerimizi karşılamış, turizmde pastacılık sektörü, sektörde eğitimin önemi ve işletmesi hakkında bilgiler vermiştir. Daha sonra öğrencilerimizle birlikte işletme mutfağına geçen Mehmet Kibar CİVAOĞLU, yaklaşık 4 saat süren ´´WORKSHOP´´ çalışması yaparak, işletmesinde yapmış olduğu ürünleri uygulamalı olarak anlatmış ve yapılış aşamalarını göstermiştir. Kendisine ait olan bir çok ürünün reçetelerini öğrencilerle paylaşmış ve öğrencilerin katılımıyla Makaron, Davils Cake, çikolatadan dekorlar yapımı üzerine uygulamalı eğitimler vermiştir.
Etiketler:
