Adem AĞZIKARA
- Tarih: 17.02.2025Okunma: 138
Okuldan Benzer Haberler
-
ADEM AĞZIKARA 209 KARNE TÖRENİMİZ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. -
ADEM AĞZIKARA 191 OKULUMUZDAN ANLAMLI ZİYARET -
ADEM AĞZIKARA 160 RİZE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, ÇAYLA KİTAP YARIŞMASINA DAMGASINI VURDU! -
ADEM AĞZIKARA 162 OYUN, SOHBET, DOĞA: 6. SINIFLAR PİKNİKTE BULUŞTU -
ADEM AĞZIKARA 185 OKULUMUZDA YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. -
ADEM AĞZIKARA 157 İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMALARI TAMAMLANDI. -
ADEM AĞZIKARA 126 YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER -
ADEM AĞZIKARA 164 OKUL FUTBOL TURNUVAMIZ SONUÇLANDI. -
ADEM AĞZIKARA 126 OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ "SIFIR ATIK" ÖDÜLLERİNİ ALDI! -
ADEM AĞZIKARA 157 "KİTAP KURDU" YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI
MEHMET HANİFİ SARP’TAN TARİHİ ZAFER! TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU, ŞİMDİ HEDEFİ AVRUPA!
Sivasta düzenlenen Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasında, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Muhammed Hanifi Sarp, 55 kilogram kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Sivas'ta düzenlenen Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mehmet Hanifi Sarp, 55 kilogram kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.
Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, U23 kategorisinde kendisinden yaşça büyük ve tecrübeli rakiplerini mağlup etmesi, spor camiasında büyük takdir topladı.
Bu zaferiyle Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan öğrencimiz, hazırlıklarına ara vermeden çalışmalarına başladı.
Öğrencimizin başarısında büyük emeği olan başta antrenörleri olmak üzere, Beden Eğitimi öğretmenleri Hadi GEÇİM, İbrahim TATAR ve Hakan ŞİNOFOROĞLU’na teşekkür ediyoruz.
Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem AĞZIKARA, öğrencisinin elde ettiği bu büyük başarıdan gurur duyduğunu belirterek, Avrupa Şampiyonası’nda da başarılar diledi.
Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, öğrencimiz Mehmet Hanifi Sarp’ı tebrik ediyor ve Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.
Etiketler:






