LİSE MEZUNİYET TÖRENİMİZ YAPILDI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı lise bölümü mezuniyet törenimiz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mezun adayı öğrencilerimizden Enes PEÇE ve Tahir KİTAPÇI’nın güzel sunumuyla başlayan programımız İstiklal Marşımız ve ardından Kur-an’ı Kerim tilavetiyle devam etti. 

Sonrasında ise okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları tiyatro sergilendi. 

Daha sonra her sınıftan bir öğrenci sınıfları adına, arkadaşlarının duygu ve düşüncelerini yansıtan konuşmalar yaptı. Ayrıca sınıflarımızın hazırladıkları  dört yıllık anılarından oluşan video gösterilerini izledik. Sonrasında ise sınıflar sahneye davet edilip sınıf öğretmenlerince temsili mezuniyet belgeleri öğrencilerimize takdim edildi. 

Okul Sitesi Haber Linki

Programımızda Beytullah KÖSE isimli öğrencimiz kendi yazdığı şiiri seslendirdi. 

Flama devir teslim töreni yapıldı.

Okul Müdürümüz Mustafa KALENDER konuşmalarını gerçekleştirerek öğrencilerimize iyi dileklerde bulundu. 

Programımızın sonunda ise mezun adayı öğrencilerimiz sahneye çıkarak karaoke olarak “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” şarkısını seslendirdi. 

Programımızın hazırlanmasında emeği geçen Ayşegül ŞAHİN ve Havva BİLGİN Hocalarımıza, programa teknik destek sağlayan Mehmet ESİR ve Burak KÖSE isimli öğrencilerimize, sunumlarıyla programa renk katan Enes PEÇE ve Tahir KİTAPÇI isimli öğrencilerimize, tiyatro ekibimize, öğrencilerimiz için Samsun’dan gelerek bizleri onurlandıran Tuğba KARACA Hocamıza, desteklerini esirgemeyen tüm, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı