Ebru SATILMIŞ
KALKANDERE - Şehit Fikret Metin Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi
- Tarih: 12.12.2022Okunma: 422
Okuldan Benzer Haberler
-
Okan YENER, Zeynep ÇELİK 30 DOĞAYA SAYGI DOĞAYI KORUMA ETKİNLİĞİ
-
Habibe ADIGÜZEL 14 DEĞERLERLE KELİME OYUNU
-
Kadir SAĞIR 242 ÇANAKKALE NEDEN GEÇİLEMEDİ? KONULU KONFERANS
-
Nurgül BAŞ TEKİNER 301 OKULUMUZDA PSİKOSOSYAL DESTEK-DEPREM KONULU ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
-
Hasan ÇAYIROĞLU 304 OKULUMUZDA SANTRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
-
Zeynep AÇIKMEŞE ZEYTİN,Dijle ÜÇTEPE 412 KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ OCAK AYI ETKİNLİĞİ
-
Zeynep AÇIKMEŞE ZEYTİN,Dijle ÜÇTEPE 397 KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ ARALIK AYI ETKİNLİĞİ
-
Fatma ÇOLAK 302 MEHMET AKİF ERSOY ÖLÜMÜNÜN 86. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI
-
Hakan HİNDİSTAN 1006 OKULUMUZ KIZ FUTSAL TAKIMI RİZE İL İKİNCİSİ OLDU
-
Hasan İlker AKALIN 474 KALKANDERE KAYMAKAMI SAYIN AHMET AÇIKGÖZÜN OKULUMUZU ZİYARETİ
OKULUMUZ GIDA TEKNOLOJİLERİ ÖĞRENCİLERİNİN GIDA ANALİZ ÇALIŞMALARI
Okulumuz Gıda teknolojisi öğrencileri gıda analizleri yaptılar.
Okulumuz 11. Sınıf Gıda teknolojisi öğrencileri tarafından Temel Kalite Analizleri dersi kapsamında Gerber yöntemiyle sütte yağ tayini yapıldı. Paketli sütte yapılan analizde sütün yağ oranı belirlenerek kalite standartlarına uygunluğu tespit edildi
Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimiz Ebru SATILMIŞ, Büşra KORKMAZ ve öğrencilerimiz Hamza SANDIKÇI, Özgür Can ÇELİK, Sude Naz GÜROĞLU, İlayda YILMAZ ve Ebrar KAPTAN'a teşekkür ediyoruz.
Etiketler: