Oğuzhan ÇÖL- Pakize ÇETİN
- Tarih: 12.05.2022Okunma: 469
Okuldan Benzer Haberler
-
AZİZE YANIK 30 DEĞERLER EĞİTİMİ (KASIM AYI ETKİNLİKLERİ)
-
Arif Arslan 29 AHİLİK KÜLTÜR HAFTASI
-
AZİZE YANIK 43 DEĞERLER EĞİTİMİ (EKİM AYI ETKİNLİKLERİ)
-
AZİZE YANIK 63 DEĞERLER EĞİTİMİ (EKİM AYI ETKİNLİKLERİ)
-
AZİZE YANIK 35 DEĞERLER EĞİTİMİ TEMİZLİK
-
AZİZE YANIK 76 MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
-
AZİZE YANIK 54 MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI
-
Ufuk TUTAL 91 GENÇLİK HAFTASI BAHAR ŞENLİĞİ
-
FARUK ÇAVUŞ 188 29 MAYIS 1453 İSTANBULUN FETHİ KUTLAMA PROGRAMI ETKİNLĞİ
-
Esra Kıran 110 OKUL TANITIM ETKİNLİĞİ
YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜM TANITIM ETKİNLİĞİ
Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü alan tanıtımı kapsamında İlçemiz Atatürk Ortaokulu 8. sınf öğrencileri okulumuzda kahvaltı etkinliği ile ağırlandı.
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Oğuzhan ÇÖL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi Pakize ÇETİN ile atölyelerimizin tanıtımını yapıldı. Uygulamalı derslerdeki fotoğraflardan yararlanılarak hazırlanan slayt gösterisi ile bölümün avantajları, erasmus projelerimiz, bölüm etkinlikleri, ulusal ve uluslararası katıldığımız yarışmalarla ilgili tanıtım yapıldı.
Ayrıca okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanından mezun olup şu an Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde okuyan Emine KESİMAL de bölümün avantajları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Etiketler: