![](images/avatar/0.jpg)
Oğuzhan ÇÖL- Pakize ÇETİN
- Tarih: 12.05.2022Okunma: 408
Okuldan Benzer Haberler
-
FARUK ÇAVUŞ 31 29 MAYIS 1453 İSTANBULUN FETHİ KUTLAMA PROGRAMI ETKİNLĞİ
-
Esra Kıran 32 OKUL TANITIM ETKİNLİĞİ
-
Esra Kıran 29 TÜRK MUTFAĞI TANITIM ETKİNLİĞİ
-
Cengiz Büyük 43 ENERJİ TASARRUFU HAFTASI
-
Arif Arslan 28 DÜNYA SAĞLIK VE KANSER HAFTASI ETKİNLİĞİ
-
Büşra Yılmaz 35 KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
-
Nurullah Kıran 27 PAMUKTA FASÜLYE YETİŞTİRME
-
Arif Arslan 45 ERASMUS+MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİ ve PERSONEL HAREKETLİLİĞİ (AVUSTURYA VİYANA)
-
Muzaffer berat Güney 31 SPOR TIRMANIŞI
-
Esra Kıran 29 Kansere Dur De! Gastronomi Şenliği
YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜM TANITIM ETKİNLİĞİ
Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü alan tanıtımı kapsamında İlçemiz Atatürk Ortaokulu 8. sınf öğrencileri okulumuzda kahvaltı etkinliği ile ağırlandı.
![](http://rize.meb.gov.tr/rista/haber_resimler/137921652336817.jpg)
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Oğuzhan ÇÖL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi Pakize ÇETİN ile atölyelerimizin tanıtımını yapıldı. Uygulamalı derslerdeki fotoğraflardan yararlanılarak hazırlanan slayt gösterisi ile bölümün avantajları, erasmus projelerimiz, bölüm etkinlikleri, ulusal ve uluslararası katıldığımız yarışmalarla ilgili tanıtım yapıldı.
Ayrıca okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanından mezun olup şu an Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde okuyan Emine KESİMAL de bölümün avantajları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Etiketler: