
Bekir KÖROĞLU
- Tarih: 19.11.2019Okunma: 939
Okuldan Benzer Haberler
-
Yasemin Zeynep Avcı 1203 ÇEVRE KORUMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ: ÇİFTEKAVAK MAHALLESİNİN TEMİZLİĞİ BİZDEN SORULUR
-
Bekir KÖROĞLU 877 BOĞAZ ORTAOKULU RAMAZAN HATIRASI
-
Bekir KÖROĞLU 696 Canlı Ders Uygulamasına Başladık
-
Bekir KÖROĞLU 948 ÖĞRENCİLERİMİZDEN EVDE KAL VİDEOSU
-
Bekir KÖROĞLU 877 BOĞAZ ORTAOKULUNDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI
-
Bekir KÖROĞLU 1121 Kitap Söyleşisi
-
Bekir KÖROĞLU 1389 Mübarek Üç Aylar
-
Bekir KÖROĞLU 939 MEVLİD-İ NEBİDE ONU ANDIK, ANLADIK VE ANLATTIK
-
Bekir KÖROĞLU 769 İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ
-
Bekir KÖROĞLU 1231 29 EKİM PANO ÇALIŞMALARI
MEVLİD-İ NEBİDE ONU ANDIK, ANLADIK VE ANLATTIK
Mevlid-i Nebi'de O'nu andık, anladık ve anlattık.

Yüce Allah'ın kelamıyla 'Alemlere rahmet' olan Resulullah Hz. Muhammed(s.a.v) in dünyayı teşriflerinin 1448. sene-i devriyesi münasebetiyle 11-15 Kasım aralığında okulumuzda peygamberimizi anmak ve anlamak için bir takım farkındalıklar DKAB zümresi tarafından oluşturulmuştur.
Okulumuzun 3 katında da görsel olarak resulüllah' ın güzel ahlakını yansıtan panolar oluşturarak öğrencilerimizin örnek almaları amaçlanmıştır. 13 Kasım Çarşamba günü okulumuz velilerinin katkısıyla 28 sınıfta öğrenim gören tüm öğrencilere ve okulumuzun öğretmenlerine cupcake ikramı yapılmıştır.
Bu ikramla öğrencilerimizde ikramlaşmanın hem toplumsal hem de dini bir vecibe olduğu algısını diri tutmak olmuştur. Bu hafta içinde öğrencilerimize Resfebe tekniğiyle hadis yarışması yaparak onların zihinsel becerilerini aktif kullanmaları ve hadisleri eğlenerek öğretme amacı güdülmüştür. Cuma günü törende otuz öğrenciye bu hafta anısına küçük hediyeler takdim edilmiştir. Öğrencilerle etkileşimli sürdürülen Mevlid-i Nebi Haftasındaki esas amacımız şairin de dediği gibi "Bu gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır".
Etiketler: