![](images/avatar/0.jpg)
- Tarih: 20.03.2019Okunma: 422
Okuldan Benzer Haberler
-
596 UZUNLUK ÖLÇME VE ÇEVRE HESAPLAMA
-
486 TAM, YARIM VE ÇEYREK
-
480 BARDAK TELEFON
-
520 UZAYA YOLCULUK
-
427 DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ
-
422 KARIŞIMLARI AYIRIP AFİYETLE YEDİK
-
447 KENDİ EKMEĞİMİZİ KENDİMİZ YAPTIK
-
825 ATIK KAPAKLARLA HECE,KELİME, CÜMLE OLUŞTURMA
-
553 TOPLAMA İŞLEMİ
-
537 SAF MADDE VE KARIŞIM
KARIŞIMLARI AYIRIP AFİYETLE YEDİK
Karışımları ayırma yöntemlerini kullanarak, elde edilen gıda maddelerini pişirerek afiyetle yedik.
![](http://rize.meb.gov.tr/rista/haber_resimler/dosya_20190320091842.jpg)
4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Eda YILDIRIM öncülüğünde karışımları ayırma yöntemlerini uygulayarak-deneyerek öğrenip, 2023 eğitim vizyonunu da destekler nitelikte elde edilen ayrışmış maddeleri pişirip arkadaşlarına sundular. Bu sayede öğrencilerin
Etiketler: