TÜRK BÜYÜKLERİMİZİ TANIYALIM

Tarih sahnesine çıktıkları andan itibaren tarihin seyrine yön veren; bilim, sanat, spor, kültür gibi sahalarda ortaya koydukları benzersiz ürün, eser ve fikirlerle dünyanın en büyük medeniyetini inşa eden milletimizin "ulularını, baş tacı şahsiyetlerini" tanımak ve tanıtmak boynumuzun borcudur.

Ödenmesi kabil olmamakla birlikte böyle bir borcun olduğunu hatırlatmak, büyük Türk ulularını anıp vefamızı ortaya koymak ve aynı zamanda onların nesli olan bizlerin ufuklara bakışını derinleştirmek için Necip Fazıl Kısakürek ailesi olarak harekete geçtik.
Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meral Yufkacı ve öğrencileri tarafından hazırlanan araştırma sunuları vasıtasıyla "Yunus Emre, Mevlana, Naim Süleymanoğlu, Mehmet Akif Ersoy, Piri Reis, İbn-i Sina ve Ali Kuşcu" bütün yönleriyle okuldaki öğrencilerimize tanıtıldılar. Bu etkinlikte görev alan Senanur Aşıka (5A), Ahmet Raşit Kuruya (5B), Rabia Önçıraka (5C), Muhammet Emir Okumuşa (5D), Muhammet Salih Kutanise (7B), Mert İdris Karaaslana (7B) ve Yaser Buçana (7D) takdir ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca böylesine anlamlı bir etkinliğe rehberlik eden okulumuzun güzide öğretmenlerinden Sayın Meral Yufkacıya da şükranlarımızı sunuyor; kendisine örnek mesleki yaşantısında daimi başarılar diliyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


S
Sami Kemal OĞUZ      11.03.2021 15:54:11     
Meral hocam ve mübarek öğrencilerimi tebrik ediyorum......