İYİLİK YAPMAK ÇOCUK OYUNCAĞI PROJESİ

Ardeşen Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu olarak Ağrı ili Patnos ilçesi Kuşkaya İlk ve Ortaokulunu kardeş okul olarak belirledik ve oradaki öğrencilerimize oyuncaklar ve mektuplar gönderdik.

Projemizin ilk ayağı olan oyuncakların ve mektupların toplanması işi yaklaşık bir aylık bir sürede tamamlanmıştır. Özenle yapılan denetimlerin ardından oyuncaklar ve mektuplar sahiplerine ulaştırılmıştır. Koordinasyon işlerini yürüten Kuşkaya İlkokulu Müdür Yardımcısı  Mehmet KALYONCUya ve okulumuzun Türkçe Öğretmeni Hızır SEFERİNOĞLUna, ayrıca projenin her aşamasına omuz veren Okul Müdürü Sami Kemal OĞUZa, Müdür Yardımcısı Ayfer HACIOĞLUna, Beden Eğitimi Öğretmeni Neslihan AKCANCAya, Fen Bilimleri Öğretmeni Esra PEKERe, Din Kültürü Öğretmenleri Dursunali DEMİROKa ve Sonnur OĞUZa, son olarak kargolarımızı ücretsiz gönderen Ardeşen Aras Kargo yetkililerine şükranlarımızı sunuyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


S
SAMİ KEMAL OĞUZ      4.01.2022 12:07:27     
MUHTEŞEM ÜSTÜ BİR ETKİNLİK TEBRİK EDİYORUM ....

S
Selda      5.01.2022 00:16:22     
Harika, çocuklar gülsün dünya gülsün

H
Hikmet Faruk Şafak      5.01.2022 06:45:47     
Tebrik ederim. Çalışmada gayret sarfeden Hızır Hoca’yı kutlarım.

H
HIZIR SEFERİNOĞLU      5.01.2022 17:41:23     
Herkese tesekkürler...Hikmet Faruk Hocam bizler de Şehit Erhan Dural Proje İmam Hatipi ilham verici etkinlikleriniz dolayısıyla yakın markaja aldık. Sizleri de bu vesileyle buradan tebrik etmiş olalım.