İKİNCİ KİTAP SÖYLEŞİMİZ

Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu olarak iki yıldır yürütmekte olduğumuz, özgün projemiz Harika 8'lere bu yıl pandemi nedeniyle farklı bir formatla devam ediyoruz.

Sene başında okulumuzun Türkçe zümresi tarafından çocukların okuyabilecekleri kitaplar listesi yayımlandı.  Bunun yanı sıra bir dönem boyunca çocukların mutlaka okuması gereken ve her şube düzeyi için farklılık gösteren dörder kitap belirlendi. Öğrencilerle bu kitapları konuşmak üzere her ay için online kitap söyleşisi planlanlandı. Birinci söyleşide çocuk edebiyatının öncü kalemlerinden Miyase SERTBARUT okulumuza konuk olmuştu. İkinci söyleşimizde ise çocuklara  edebiyatımızın Mehmet Akif Ersoy, Sait Faik Abasıyanık ve Ömer Seyfettin gibi önemli kalemleri tanıtıldı. Ayrıca söyleşide hocaların yanı sıra öğrencilerin de kitap tanıtımları yapması sağlandı. Çocukların okumuş oldukları kitapları büyük bir hevesle birbirlerine önerdikleri söyleşinin hazırlanmasında emeği geçen Türkçe zümresi öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyor, okuma aşkımızın daim olmasını diliyoruz. 



Etiketler:   

YORUMLAR


S
Sami Kemal OĞUZ      23.12.2020     
Türkçe zümremiz HIZIR SEFERİNOĞLU,ÖMER SALİH, AYSEL KURU VE AYŞE KUTANİSi tebrik ediyorum. Uzaktan eğitim sürecinde de okumayı öğrencilerine devam ettiriyorlar

S
Sami Kemal OĞUZ      23.12.2020     
öğretmen ve öğrencilerimi canı gönülden tebrik ediyorum... başarılarının devamını dilerim