ARAŞTIR ÖĞREN TASARLA OYNA PAYLAŞ ETWİNNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA İLK OYUNUMUZ REVERSİ

Projemiz kapsamında yaparak yaşayarak öğretimini gerçekleştirmeyi amaçladığımız zeka oyunlarından ilk seçtiğimiz zeka oyunu "REVERSİ" oldu.

Öncelikle öğrencilerimize verilen plan ve süre doğrultusunda reversi zeka oyunu hakkında araştırma yapmaları ve zeka oyunu hakkında sunum hazırlamaları istendi. Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları sunumlar belirlenen günde zoom programı üzerinden dinlendi ve eksik öğrenmeler giderildi. Sonraki aşamamız tasarlama aşaması oldu ve öğrencilerimizden öğrendikleri reversi zeka oyununu geri dönüşüm malzemelerini kullanarak tasarlamaları istendi. Öğrencilerimiz tasarladıkları reversi oyunu ile sonraki aşamamızda evde seçmiş oldukları bir kişiyle oynamaları ve oyunu ona öğretmeleri istendi. Elde etmiş oldukları bilgileri onunla paylaşmaları istendi. İzlemek için tıklayınız...  İzlemek için tıklayınız...  İzlemek için tıklayınız...

Projemiz de yer alan proje ortakları öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte süreç değerlendirmesi gerçekleştirildi. Zoom programı üzerinden yapılan toplantıda öğrencilerimize sırayla söz hakkı verilerek kendilerini tanıtmaları ve düşüncelerini dile getirmeleri istendi. Proje ekibi öğrencilerimizin birbirlerini daha iyi tanımaları sağlandı. 



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı