PAZAR FEN LİSESİ 11B VELİLERİ İLE UZAKTAN TOPLANTI

18 Mayıs 2020 tarihinde şube rehber öğretmeni Serkan TEPE, whatsapp veli grubu üzerinden haberleştiği velilerle, pandemi döneminde yapılanlar ile okulların açılmasına kadar yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere, ders öğretmenlerinin de katıldığı toplantı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplam 23 kişinin katıldığı toplantıda "PFL 11. Sınıf Akademik Destek Ekibi"nin okulların açılmasına kadar yapılacaklarla ilgili aldığı kararlar velilere aktarıldı. EBA ve özellikle EBA Akademik Destek kullanımının öğrenciler için önemi vurgulandı. EBA canlı derslere katılımın artması gerektiği belirtilerek, 19 Haziran'dan sonra da bu derslerin farklı bir yazılımla sürdürüleceği velilere iletildi. Velilerin soruları cevaplandırılarak bu süreçte kendilerinin desteği olmadan başarılı olamayacağımız vurgulandı. 



Etiketler:   

YORUMLAR


N
Nimet Büyük      19.05.2020     
Tebrikler Hocam

B
Bahattın kös      20.05.2020     
Bence başarı oto kontrolden gelir.sacın üç ayağı , veli , öğrenci ,öğretmen kıs süreri bu tarz toplantılar ve haberleşmeler Başarıyı Arttıran unsurlardır.Toplantılar ın genelde aynı anda bu üçgen üzerinde yapılması çok doğru bir uygulama ,Biz veliler cocuklarımız okulda iken , ve yatılı kaldığı müddetçe , iyisini de kötüsünü de Çok değerli öğretmenlerden bilgi alabiliyorduk, çünkü çocuklarımız olup bitenleri , pek paylaşmıyorlar , ancak bu bilgileri öğretmenlerinden alabiliyorduk , şimdi dürüm tersine döndü artık bu bilgileri biz veliler öğretmenlerimize verecez, ders çalışma programı olarak , davranış şekilleri olarak , ve bu süreci inşallah bu şekil oto kontrol sistemi ile belki de hiç beklemediğimiz bir şekilde başarıya dönüştüreceğiz. Aslında çocuklarımız bu süreçte Hem öğretim ve eğitim alacaklar , örenlendirirsem, Okulunu okuyacak , Ailenin yanında kalacak , artan zamanlarda , uygulamalı hem köy kavramı , çalışma kavramı , doğa kavramı , aile kavramı , örf , adet , gelenek , görenek Toplum kültürü dediğimiz, ortamda gelişimini sağlayacak. Bir neyi uygulamalı eğitime dönüştü gibi geliyor bana , Devletin belgi uygulamalı eğitime geçme sansı yoktu mevcut okullarda , çünkü altyapısı yok , kendiliğinden bu alt yapıda oluşmuş oldu , Mesela bu durumda ders saatleri dışında Ömer Faruk Kös a neler yaptıra bilirim , Köye götüre bilirim , hafta sonları tatil dönemlerinde, Çapa yaptırıyorum , fasülyeye sırık diktire biliyorum, ot kestire biliyorum , amcaları ile yaya yaylaya gönderebiliyorum, çobanlık yaptırabşliyorum, ağaç motoru ile odun biçtire biliyorum, Araç kullandırabiliyorum, işletmede çalıştıra biliyorum , nice sayamadığım bir sürü iş yaptırabiliyorum.Bence eğitim ve öğretim Alt yapısı bu işlerinde yapılabilindiği bir sisteme geçilmesini isterim. Ben su anki pandemi durumundan kaynaklı bu sistemin daha verimli olacağını düşünüyorum , sadece öğretim açısından değil , eğitim açısından da gendilerini daha iyi geliştireceklerini kanısındayım , Bütün öğretmenlerimiz çok değerlidir , Şimdiden değerli öğretmenlerimize Ramazan bayramını kutlar , Herkese sağlıklı , huzurlu , uzun Ömürler diliyorum .Saygılarımla Hoşçakalın , Yazım yanlışlarım olabilir , kusura bakmayın.