OKUL DIŞI ÖĞRENME ORTAMLARI KAPSAMINDA İL EĞİTİM TARİHİ MÜZESİNİ ZİYARET ETTİK.

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri okul dışı öğrenme ortamları kapsamında Rize Ali Metin Kazancı Lisesinde bulunan İl Eğitim Tarihi Müzesini ziyaret ettiler.

   Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü ve Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri  okul dışı öğrenme ortamları kapsamında Rize Ali Metin Kazancı Lisesinde bulunan İl Eğitim Tarihi Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz müzede bulunan birçok tarihi kitap ve eşyayı inceleme fırsatı buldular. Daha sonra okul bahçesinde yer alan Göktürk Kitabeleri minyatürlerini incelediler. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Mertkan KOÇAK, Gülhatun KOSANOĞLU ve Merve TARAKÇI öğrencilere kitabelerle ilgili bazı bilgiler verdiler. Bu ziyaretin ardından okul içinde yapılan sanatsal ve kültürel etkinliklerde görev alan öğrencilerimizi ödüllendirmek adına Müzik öğretmenimiz Özgür AYVAZ'ın da iştirak ettiği yemek etkinliği gerçekleştirildi.

     Müze ziyaretimiz sırasında öğrencilerimize rehberlik yapan Rize Ali Metin Kazancı Lisesi idareci ve öğretmenlerine, bu etkinliği planlayan okulumuz öğretmenlerine ve desteklerinden dolayı okul aile birliği yönetim kurulumuza teşekkür ederiz.



Etiketler:   

YORUMLAR


M
Mustafa KALENDER      6.03.2020     
Mükemmel... Emeği geçenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Y
Yaşar Koçak      8.03.2020     
Size her yer okul dışı öğrenme ortamı. Tebrikler......