MORAL ETKİSİ YARATAN ZİYARET

2019-2020 Eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması ile birlikte öğretmenlerimize yönelik moral ve motivasyon sağlamak,eğitime yönelik uygulamalarda verimi arttırmak, öğrenci merkezli eğitim anlayışı kapsamında yapılabilecek etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulunmak ve 2023 eğitim vizyonu hakkında yapılan çalışmaları değerlendirerek yapılabilecek çalışmalar hakkında da önerilerin incelenmesine yönelik İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK ve beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kemal Karaca ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Berk EREN okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.

Okulumuzun tüm öğretmenleri ile bir araya gelinerek değerlendirme toplantısı yapıldı. Okulumuzda gerçekleştirilen tüm sosyal, sportif ve akademik etkinliklerle ilgili bilgiler verildi. Bu dönem yapılması planlanan etkinliklerden de bahsedildi.Yapılan toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK ve beraberindeki komisyon ile okulumuzun tüm birimleri gezildi. Öğrencilerle iletişime geçildi ve sohbet edildi. İnşaatı devam eden okulumuzun kapalı spor salonunda da yerinde incelemelerde bulunuldu. 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK 'a moral etkisi yaratan bu ziyareti için teşekkür ederiz.



Etiketler:   

YORUMLAR


E
Ercan TEMİZ      5.02.2020     
Ziyaretlerinizle onurlandık,moral bulduk çok mutlu olduk. Ziyaretinize çok teşekkür eder saygılar sunarız.

N
Nimet Büyük      5.02.2020     
Değerli İl Müdürümüze ve ekibine destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, okulumuz ekibine de başarılar dilerim.

  • E
    Ercan TEMİZ      5.02.2020
    Teşekkür ederiz Müdür Bey
Y
Yaşar Koçak      5.02.2020     
Güzel işler çıkaracaksınız. Harika bir ekipsiniz. Çalışmaya devam.

  • E
    Ercan TEMİZ      5.02.2020
    Çok teşekkür ederiz Sayın Müdürüm. güveninizi boşa çıkarmamanın gayreti içinde olacağız.