PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR SEVGİLER

Değerlerimiz Geleceğimizdir KALKANDERE ANAOKULU

Okulumuz Kalkandere Anaokulu'nun Değeler Eğitimi Projesi kapsamında  'Paylaşmak' temalı etkinliği Ekim ve Kasım ayı içerisinde çeşitli etkinlikler ile gerçekleştirilmektedir.

Paylaşmak denince akla gelen ilk şey; bizde olanı başkasına vermek onu bölüşmektir.Bu sebeple paylaşma aynı zamanda yardımlaşmanın önemli bir parçasıdır. Bizde güzel etkiler bırakan altını çizdiğimiz en sevdiğimiz kitabı paylaşırız bazen bir dostumuzla, sıra arkadaşımızla kalemimizi, silgimizi, beslenmemizi, bir simidi martıyla paylaşırız, sevgimizi paylaşırız sevdiklerimizle, üzüntümüz, mutluluğumuz olur bazense paylaşılan…

Okulumuz İderesi, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte yürüttüğümüz 'Paylaşmak' temalı değerler projemiz kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirmekte olup söz konusu etkinliklerimize farklı nitelikte etkinlikler ekleyip devam etmekteyiz. Görselde de paylaşmış olduğumuz okulumuz olarak oluşturduğumuz Değerlerimizi Yaşatıyoruz defterimizi süre boyunca yapılan tüm çalışmalarla renklendiriyoruz.

Çocuklarımız söz konusu değerleri içselleştirerek duygu dünylarında kalıcı hale getirmek ve yaşam boyunca davranışlarına yansıtmak gayesi ile çıktığımız bu yolda önemli kazanımlar elde edeceğimize en içten dileklerimizle inanmaktayız.

Emeğinden ötürü kıymetli öğretmenlerimizi ve çalışmalara büyük bir heyecanla katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı