ÖĞRENCİ-VELİ YEMEK YARIŞMASI

Okulumuzda, Yerli Malı Haftası Etkinliği kapsamında çok da karşılaşılmayan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 12 grup öğrenci, velileriyle birlikte okulun mutfak atölyesinde yemek yaptı.

Çok değerli jüriler huzurunda yemeklerini yarıştıran veliler ve çocukları misafirlere eğlenceli anlar yaşattı.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Şefi  Resul AKBAŞ, alan öğretmeni Özlem USTA'nın organize ettiği, Biyoloji Öğretmeni Şule ARICI'nın sunumuyla yarışmaya katılan 12 grup öğrenci ve  velileri aynı anda mutfağa girerek belirtilen sürenin sonunda, Babillon Hotel Mutfak Şefi Sayın Yusuf Demirci, Babillon Hotel Alakart Şefi Meryem Yıldız, Carpediem Mutfak Şefi Mahmut Şişman ve Carpediem Restaurnant Şefi Mehmet Bahçe heyetinden oluşan jüri karşısında yaptıkları yemekleri sundular.

Değerlendirme sonucunda;

11-B İlkay KOLAY ve babası Ahmet KOLAY "Levrek Buğulama" yemeği ile 1. lik ödülü,

12-B sınıfından İlayda KARDAŞLAR ve annesi Elif KARDAŞLAR "Testi Kebabı" sunumu ile 2.lik ödülü,

11- B sınıfından Sudem SELİMOĞLU ve annesi Esin SELİMOĞLU "Sebze Sote Eşliğinde Dana Bonfile" sunumu ile 3.lük ödülü,

11-B sınıfından Mert ÇELİK ve annesi Neşe ÇELİK "Sebzeli Tavuk Sarma" sunumu ile Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      18.12.2019     
Harikasınız. Tebrik ediyorum...