TÜRKİYE KARDEŞLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Türk Kültür Derneği arasında imzalanan protokol ili bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Türkiye Kardeşleri Öğrenci Değişim Programı Eskişehir etkinliğine okul olarak 4. kez katıldık.

12-20 Ekim tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile Türk Kültür Derneği arasında imzalanan protokol ile bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Türkiye Kardeşleri Öğrenci Değişim Programı Eskişehir etkinliğine okul olarak 4. kez katıldık. 6 ilden programa katılan 30 öğrenci Eskişehir ilinde eşleştirilen 6 okulun öğrencileri tarafından 1 hafta konuk edildiler. Böylece karşılıklı kültürel etkileşim ve hem öğrenciler hem de aileler arasında kardeşlik bağları kurulmuş ve güçlendirilmiş oldu.



Etiketler:   

YORUMLAR


S
SELİM ÖZCİHAN      12.11.2019     
Bu yıl bir merkez il seçilerek etkinlik Eskişehir ilinde yapıldı. önceki yıllarda ise 10 il karşılıklı birbirlerine öğrenci gurupları gönderip 1 hafta misafir ediyor ve belirlenen bir ilde ortak zirve yapılıyordu.4 Yıldır katıldığımız bu projede öğrencilerimiz ciddi anlamda olumlu yönde yararlanmaktadır.

Y
Yaşar Koçak      15.11.2019     
Size her yer okul dışı öğrenme ortamı. Tebrikler....