OKUL HAMİMİZE İADEİ ZİYARET

Rize Okul Hamileri Projesi kapsamında okul idareci ve öğretmenleri Rize Lisesi Okul Hamisi olan Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Rize Valisi Kemal ÇEBER'in himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile başlatılan Rize Okul Hamileri Projesi kapsamında okulumuz Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Okul Hamisi olan Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan BEBEK beyi ziyaret etti. Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Bülent BAYRAKTAR , Matematik Öğretmeni Bülent KAP ve Okul Müdürü Nilgün DÜLGER ziyarette Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün yeni binasının hayırlı olması temenlisinde bulundu ve Resim Öğretmenleri Devrim İMAMOĞLU ve Çiğdem BÜLBÜL'ün yapmış olduğu çevre konulu resimlerini hediye etti.

 

       Çevre Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek yardımcıları Işıltan ÖZŞAHİN, Uğur ALTINKAYA ile Ali Metin Kazancı Rize Lisesi İdareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek bundan sonra okul ile ilgili yapacakları işler hakkında bilgi verdi.

 

       Ali Metin Kazancı Rize Lisesi öğrencilerinden yarışmalarda derece yapanlara ödül vereceklerini Rize Belediyesi  ile birlikte yürütülen Sıfır Atık Projesinde okulun öğretmen ve öğrencilerine eğitim vereceklerini , okulun onarım ve tadilat işlerini gidereceklerini belirttiler.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      06.11.2019     
Artık okullar hepimizin. Her şey Rizede eğitim ve öğretimi iyileştirmek geliştirmek için....

  • N
    Nilgün DÜLGER      06.11.2019
    Teşekkür ederiz sayın müdürüm
M
Mustafa KALENDER      06.11.2019     
Tebrik ederim... güzel olmuş...

  • N
    Nilgün DÜLGER      06.11.2019
    Teşekkür ederiz sayın hocam