OKUL HAMİLERİ PROJESİ OKULUMUZDA BUGÜN YAPILAN GÖRÜŞME İLE BAŞLADI

Valimiz Sayın Kemal Çeber'in himayesinde başlatılan Okul Hamileri Projesi kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda Rize Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan KAVAZ hamisi olduğu okulumuzu ziyaret etti.

     Valimiz Sayın Kemal Çeber'in himayesinde başlatılan Okul Hamileri Projesi kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda Rize Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan KAVAZ  hamisi olduğu okulumuzu ziyaret etti.

         Rize Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan KAVAZ ve şube müdürü Ercüment Yüksel CİNEL  Rize TOBB Fen Lisesini ziyaret ederek proje kapsamında yapılabilecek çalışmalarla ilgili okul yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

          Okul  müdürümüz Tekin IŞIK, okulumuzun tarihçesi, hedefleri, projeleri ve fiziki durumu ile bilgileri paylaştıktan sonra Rize valiliği tarafından desteklenen bu proje kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi, kurumlarla ortak etkinlik ve proje çalışmalarının yapılması, bilimsel, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirilmesi, kariyer günleri etkinliklerine destek olunmasının hedeflendiğini belirtti.

     Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan KAVAZ, İlimizin en güzide okullarından biri ile bu proje kapsamında  kurumlarının eşleştirilmiş olmasından kıvanç duyduğunu, projenin hedefleri doğrultusunda Rize TOBB Fen Lisesi okul yönetimi ile işbirliği içinde destek olmaya çalışacaklarını ifade etti.



Etiketler:   

YORUMLAR


M
Mustafa KALENDER      24.10.2019     
Tebrikler...

Y
Yaşar Koçak      27.10.2019     
Hadi hayırlısı. Güzel sonuçları olacak..