ÖĞRENCİLERİMİZE “GİRİŞİMCİLİK VE PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ” VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Anadolu Eğitim Vakfı arasında yapılan protokol gereği okulumuzda 10.sınıf öğrencilerine “Sosyal Girişimcilik ve Proje Hazırlama Eğitimi” verildi.

     Milli Eğitim Bakanlığımız ile Anadolu Eğitim Vakfı arasında yapılan protokol gereği okulumuzda 10.sınıf öğrencilerine “Sosyal Girişimcilik ve Proje Hazırlama Eğitimi” verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ARGE birimi ikoordinesinde gerçekleştirilen seminer iki oturum şeklinde yapıldı. Anadolu Eğitim Vakfı eğitim gönüllüsü Leyla Nalan HEKİMOĞLU tarafından verilen seminere 90 öğrenci ve öğretmenler katıldı.

      Sabah başlayan 1.oturumda eğitimin içeriği, farkındalık, girişimcilik ve proje hazırlama teknikleri konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Daha sonra öğrenciler 9 guruba ayrılarak  öğleden sonra saat 14.00’de başlayan 2.oturuma kadar her gurubun bir  proje ortaya koyacak çalışma yapmaları istendi. Öğrenciler guruplar halinde hazırladıkları 9 ayrı projeyi kendilerine verilen 5’er dakikalık sürede salondaki arkadaşlarına, öğretmenlerine sundular. Daha sonra eğitime katılan öğrencilere sertifikaları verilerek program sona erdi.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı