''TRAFİKTE ÖNCE SEN ÖRNEK OL!''

Çayeli Merkez Anaokulu olarak okul veli işbirliği ile ''Trafikte Önce Sen Örnek Ol...'' projesi kapsamında tasarlanan hava,kara ve su taşıtlarının sunulduğu sergi açılışı 18.04.2019 perşembe günü gerçekleştirildi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Salih YELKENCİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN başta olmak üzere birçok kurum müdürü ve idari amirleri katıldı. Çayeli Merkez Anaokulu Müdürü Binnur KILIÇ açılışta yaptığı konuşmasında "Çayeli Merkez Anaokulu olarak yola çıkış noktamız trafikte farkındalık kazandırmak ve trafik kuralları konusunda toplumu bilinçlendirmektir. Okul olarak imza attığımız projelerde velilerimizin desteği ve katılımlarından son derece gururluyuz, çocuklarımıza değer katacak yeni projelerde de beraber olmayı ümit ediyoruz. " diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Sergi öncesi Çayeli Merkez Anaokulu öğrencileri İlçe Emniyet güçleri eşliğinde farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdiler. Yürüyüş Çayeli Merkez halkı tarafından oldukça dikkat çekti.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      05.05.2019     
Güzel etkinlikti. Emeği geçenleri tebrik ediyorum...