Piktochart | Afiş, Sunu, İnfografik Oluşturma Aracı

Piktochart.com, kullanıcı dostu arayüzü ve geniş tasarım seçenekleriyle dikkat çeken bir çevrimiçi afiş sunu infografik aracıdır. Bu platform, bilgilerinizi görsel olarak etkileyici bir şekilde sunmanıza yardımcı olur ve karmaşık verileri kolayca anlaşılır hale getirmenizi sağlar. Piktochart, grafik tasarım becerilerine sahip olmayan herkesin profesyonel görünümlü içerikler oluşturmasını sağlar.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Piktochart’ı kullanmak oldukça kolaydır. Çeşitli şablonlar, grafikler, simgeler ve resimler gibi hazır öğeler sunarak, tasarım sürecini hızlandırır ve görsel açıdan çekici içerikler oluşturmanızı sağlar. Her bir öğe, kişiselleştirme seçenekleriyle birlikte gelir, böylece tamamen kendinize özgü ve orijinal afiş sunu infografik oluşturabilirsiniz.

Piktochart’ın dikkate değer bir özelliği, verileri görsel olarak ifade etmenizi sağlayan interaktif grafiklerin ve haritaların oluşturulmasına olanak tanımasıdır. İstatistiklerinizi, eğilimleri ve ilişkileri göstermek için farklı grafik türlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, haritalarla coğrafi verilerinizi açıklayabilir ve kullanıcıların içeriğinizle etkileşime geçmesini sağlayabilirsiniz.


Avantajları: Afiş, broşür, infografik, çalışma kağıdı, sertifika, zoom arkaplan resmi, bilet vb. geniş bir şablon içeriğine sahip. Ücretsiz kullanımda görseller için png ve sunular için ppt (powerpoint) formatında kaliteli 2 adet indirmeye izin veriyor. Video yükleyip üzerine altyazı eklenebiliyor. Projelere 4 kişiye kadar ortak çalışan ekleyebilirsiniz.

Dezavantajları: Ücretsiz kullanımda sadece 2 adet indirmeye izin veriyor. Video indirirken videoya filigran ekliyor.

Piktochart.com Sitesine Gitmek İçin Tıklayın

 




YORUMLAR

Ben robot değilim seçeneğini işaretleyin.

  • Henüz yorum yazılmadı