Freepik | Vektör, Görsel, Video, 3D Tasarım, Font Arşivi

Freepik.com, milyonlarca ücretsiz vektör, görsel video 3D tasarım PSD, fotoğraf ve ücretli grafik kaynaklarının bulunduğu bir çevrimiçi kaynak sitesidir. Freepik, dünya çapında tasarımcılar, pazarlamacılar ve işletmeler için grafik kaynakları sunar. Kullanıcılar, özgün tasarım projeleri oluşturmak için bu kaynakları kullanabilirler. Freepik, grafik tasarımı, web geliştirme, reklamcılık ve pazarlama gibi birçok alanda kullanılabilir.

Freepik’in kaynak kütüphanesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre sınıflandırılmıştır. Kullanıcılar, ücretsiz veya ücretli grafik kaynaklarını arayabilir, filtreleyebilir ve indirebilirler. Freepik, kaynaklarını profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanmış yüksek kaliteli vektör grafikleri, PSD dosyaları, resimler, ikonlar, arka planlar ve kartvizitler gibi farklı türlerde sunar.

Freepik, kullanıcılarına, kaynaklarını kişiselleştirmek için bir dizi araç da sunar. Kullanıcılar, görsel video 3D tasarım vgrafikleri düzenleyebilir, boyutlandırabilir ve farklı dosya formatlarına dönüştürebilirler. Ayrıca, Freepik,e  tasarımcılar için kullanışlı araçlar sunar, örneğin mockup oluşturucu ve grafik tasarımı yapmak için araçlar.

Freepik.com Sitesine Gitmek İçin Tıklayın




YORUMLAR

Ben robot değilim seçeneğini işaretleyin.

  • Henüz yorum yazılmadı