
MERKEZ - EKREM ORHON TURİZM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
- Tarih: 29.03.2019Okunma: 580
Okuldan Benzer Haberler
-
Selya Günaçtı 93 SHARING CULTURES THROUGH COOKING ETWINNING PROJESİ
-
Selya Günaçtı 145 SHARING CULTURES THROUGH COOKING ETWINNING PROJESİ
-
Murat CİHAN 213 ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEDES KAPSAMINDA MAHALLE CAMİİNİ TEMİZLEDİLER.
-
Murat CİHAN 133 YEMEK YARIŞMASI
-
Murat CİHAN 312 SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İLİMİZİ ZİYARETİ
-
Murat CİHAN 273 ÖĞRENCİLERİMİZ ŞEHİTLERİNE BAYRAK OLDU.
-
Arzu Telci 429 BAĞIMLI OLMA, ÖZGÜR OL
-
Muhammet KAN 682 ÖĞRENCİLERİMİZ KORKUT ATA DA
-
Muhammet KAN 1101 EKREM ORHON MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASI
-
Murat CİHAN 614 ŞEHİTLERİMİZİ MİSAFİR EDİYORUZ.
İŞ BAŞINDA EĞİTİM
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, 12 Mutfak ve 12 Pastacılık sınıfı öğrencileri, ilimiz Ardeşen ilçesinde faaliyet gösteren Cake House Pastanesinde iş başı eğitimi yaptılar.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, 12 Mutfak ve 12 Pastacılık sınıfı öğrencileri, ilimiz Ardeşen ilçesinde faaliyet gösteren Cake House Pastanesinde iş başı eğitimi yaptılar. İşletme sahibi ve pasta ustası Mehmet Kibar CİVAOĞLU öğrencilerimizi karşılamış, turizmde pastacılık sektörü, sektörde eğitimin önemi ve işletmesi hakkında bilgiler vermiştir. Daha sonra öğrencilerimizle birlikte işletme mutfağına geçen Mehmet Kibar CİVAOĞLU, yaklaşık 4 saat süren ´´WORKSHOP´´ çalışması yaparak, işletmesinde yapmış olduğu ürünleri uygulamalı olarak anlatmış ve yapılış aşamalarını göstermiştir. Kendisine ait olan bir çok ürünün reçetelerini öğrencilerle paylaşmış ve öğrencilerin katılımıyla Makaron, Davils Cake, çikolatadan dekorlar yapımı üzerine uygulamalı eğitimler vermiştir.
Etiketler: