RİZE EĞİTİM TARİHİ MÜZESİ ZİYARETİ

Ali Metin Kazancı Rize Lisesinde açılan Rize İl Eğitim Tarihi müzesini okulumuz 11. sınıf öğrencileriyle ziyaret edildi. Okul müdür yardımcımız Ahmet BAYRAM eşliğinde ziyareti gerçekleştirilen müzede öğrencilerimiz eğitim amaçlı kullanılan eski araçlarla tanıştı.

Gençlerin; millî, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; sanat eserleri, müze ve anıtlar gibi millî değerlerimizi tanıyan, bugünkü yaşantıları ile geçmiş yaşantılar arasında nesneler aracılığıyla bağlantı kurarak, gözlem, mantık, hayal gücü ve beğeni duygusu gelişmiş bireyler olarak yetiştirilmeleri amacıyla; Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde mevzuat hükümleri doğrultusunda her ilde bir ''Eğitim Tarihi Müzesi'' nin oluşturulması planlanmıştır.

Bu kapsamda Ali Metin Kazancı Rize Lisesinde açılan Rize İl Eğitim Tarihi müzesini okulumuz 11. sınıf öğrencileriyle ziyaret edildi. Okul müdür yardımcımız Ahmet BAYRAM eşliğinde ziyareti gerçekleştirilen müzede öğrencilerimiz eğitim amaçlı kullanılan eski araçlarla tanıştı.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı