2018 - 2019 LİSELER ARASI ALTIN VURUŞ ON PARMAK F KLAVYE YARIŞMASI

"2018 - 2019 Liseler Arası Altın Vuruş On Parmak F Klavye Yarışması" ödülleri verildi.

Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı olarak F Klavye ile On Parmak Hızlı Yazı Yazmanın benimsenmesi, öğrencilerimizin F Klavye kullanımına özendirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçları ile bu eğitim öğretim döneminde ilk kez il düzeyinde bir yarışma düzenledik. 

15 Mayıs 2019 tarihinde ildeki tüm lise öğrencilerimizin ve okul öğrencilerimizin katılımıyla yarışmamızı tamamladık. Katılan tüm öğrencilere katılım belgeleri verildi. Ardından sonuçlar değerlendirildi. Buna göre yarışmamızın derece alan öğrencileri belirlendi: 

1. lik derecesi:  10-G sınıfı Büro Yönetimi Alanından Hibanur GÜNGÖR - 301,3 net vuruş (109 sözcük) 

2. lik derecesi: 12- A sınıfı Adalet Alanından Mustafa UZUN - 244,3 net vuruş (87 sözcük)

3. lük derecesi: 10 - G sınıfı Büro Yönetimi Alanından Yağmur TAŞÇI - 198 net vuruş (70 sözcük) 

 

Öğrencilerimizi Rize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK makamında kabul etti. Öğrencilerimizin aldıkları F Klavye eğitiminin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerimize okumakta oldukları alanlarda kendilerini geliştirdikleri takdirde kamu sektöründe ve özel sektörde her zaman ihtiyaç duyulan elemanlar olabileceklerini belirtti. Ardından derece alan öğrencilerimiz ödüllerini Rize İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK'  ın elinden aldılar. Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı