Uğur KÖSE

MERKEZ - Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü   




Okuldan Benzer Haberler

    HABER BULUNAMADI

TOBB ÖĞRENCİLERİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE ÇARE ARIYOR...

İlimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu 3-B Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Meryem EĞRİOĞLU rehberliğinde Dünyadaki İklim Değişikliğine dikkat çeken CLIMATE ACTION PROJECT adlı projeye katılımcı oldular.

Ä°limiz Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi Ä°lkokulu 3-B Sınıfı öÄŸrencileri ÖÄŸretmenleri Meryem EÄžRÄ°OÄžLU rehberliÄŸinde, iklim deÄŸiÅŸikliÄŸi konulu CLÄ°MATE ACTÄ°ON PROJECT adlı projeye katılımcı oldular. Dünya genelindeki en büyük sorunlardan biri olan iklim deÄŸiÅŸikliÄŸine dikkat çeken projeye 100’ün üzerinde ülkeden 1 milyonun üzerinde öÄŸrenci katılım gösterdi.

6 kıtadan 6-22 yaÅŸ aralığındaki gençlerin sanal olarak birbirine baÄŸlandığı ve dünyanın en acil sorunlarından iklim deÄŸiÅŸikliÄŸine yönelik slogan ve fikir ürettiÄŸi projede iklim deÄŸiÅŸikliÄŸinin nedenleri, etkileri üzerine paylaşımlarda bulunulacak ve çözüm yolları üzerinde beyin fırtınası yapacaklar.

Proje Koordinatörü Meryem EÄžRÄ°OÄžLU ve öÄŸrencilerini tebrik ediyor, projenin iklim deÄŸiÅŸikliÄŸi sorununa kalıcı çözümler üretecek bir ÅŸekilde sonuçlanmasını diliyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Ã
Özlem SÃœKÃœT      23.10.2020     
Tebrikler hocam...

M
Meryem EÄŸrioÄŸlu      19.11.2020     
Teşekkür ederim, öğretmenim